U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Јебем ли га... Знам имена свих чланова,ал немам појма шта их повезује. Може хинт?
Povezuju ih dve stvari, al' koju god da kazete priznajem. Jedna ima veze sa poreklom, a druga... ako kazem nesto bilo bi prelako.
Они су сви Филипинци настањени у Калифорнији и сви су неки рођаци. Марк Озегуеда ја био роуди а онда је 1984. постао певач. И такође,у бенду свирају рођена браћа Гас и Денис Пепа (први је гитариста а други басиста).
Јесам ли бар нешто погодио?
Pa, da, svi su rodjaci i Filipinci. :)
И Марк Озегуеда је рођак са члановима бенда. Што би се рекло-упао у бенд преко везе. :) Јао,морам ти на другој теми причати кад сам их гледао уживо прошле године. :)
Елем:
Која је група у питању и који певач?
(ал сам данас посебно расположен,само ми неки покојници падају на памет...)
Exodus?
Def Leppard?
Старословенски вампир има полутачан одговор,али се прихвата.
Pa, onaj Balof je valjda umro, jebem li ga. Tu je pevao 'Zetro' on je najbitniji. :)
Ko je ovo?
http://mediaboom.org/uploads/posts/2009-02/1234175965_81d694ff477a.jpg
Ејс Квотрон Форсберг. Сад гледам у плакат са његовим ликом.
ОФТОПИК:на Балофа сам мислио. А Зетро је био човек од 100 гради. :)
Jeste...
Zetro objasnjava. :)
Imas neki Bathory poster? :0
OF TOPIK: kad smo kod postera, pre neki dan sam prelistavao neke Metal Hammere, i posteri su ocajni. Ima samo Morbid Angel da valjda. Secam se da je bio i Slayer, al' to sam poklonio.
Имам плакат за неки трибјут Квотрону. Ако хоћеш,шибни ПВТ и могу ти послати плакат поштом. А било је и добрих постера,ал сам ја за декорисање своје собе увек користио странице из самог Хамера. Имам чак и из енглеског Хамера постере и странице. И наравно,гомиле флајера и плаката.
Елем,питањце:
http://ernestoferro.com/photos/img27.jpg
Meni je greota da cepam casopis... :) Videcemo nesto za taj plakat, al' nije fora da ti meni posaljes plakat, a ja tebi nista. Mora da se dogovorimo nekako. :)
Moze li neki hint?
Има везе са једним познатим Данцем којег си поменуо,као и са једним веома познатим Британцем који је на овом квизу помињан.
ОФТОПИК:Ма само ти шибни ПВТ,ја ћу већ одредити услугу за услугу. :)
Ovaj ima veze sa Diamondom? Prvi koji mi pada na pamet je LaRok, al' nije ovo on.
Није,али јесте плав и није гитариста нити уопште има везе с гитаром.
Ovaj crni mi lici na Ernesta Ferera, Al nemam pojma ko je ovaj u sredini.
P.S: Ako se radi o britancu koji se cesto pominje na kvizu onda je ili Lemi ili Dzimi Pejdz.
EDIT: MIKI DI IZ MOTORHEDA!!!!!
Ili Miki Di iz King Dajmonda. Ipak mi je Filti prva asocijacija kad se pomene bubnjar i Motorhed.
Ди Мен је први дао тачан одговор. Мики Ди ит из. :)
Ди Мен,настави.
Ko je dete sa slike?