Muzički kviz

1. Da. Ako si pre kupovao Metal Hammer, ima ih u onom njihovom top izboru za najbolje gitariste. Dosta je bre vise bilo, dajem hint za hintom. :)

2. Eh, Metal Hammer imam samo jedan broj koji sam plastificirao iz rispekta :DD

3. Gitarista trazenog benda ima signature model, ako ti to nesto znaci. :)

4. Da nije mozda Quinn iz Saxona?

P.S: Imam i ja signature model to mi nista ne znaci :)

5. Nije. Uf, bre, maticni bend ovog gitarsite je poznatiji od Saksona. Prodali preko 35 miliona albuma u karijeri, ako je verovati Vikipediji.

6. Nijedan mi NWOBHM bend vise ne pada na pamet osim Mejdena :)

7. downing iz priesta?

8. Mozda sam se ja malo zajebao, njegov bend je nastao 1968, pa je mozda i vise heavy metal nego NWOBHM. Ali, ima tu i NWOBHM-a... Zavisi kako ga ko krsti. :)

9. Pa onda je Judas Priest nemo' me zezas :)

Onda je taj gitarista Tipton.

10. Ustanovili smo da je to Glenn Tipton. A sada druga dvojica muzicara iz tog projekta. :)

11. john entwistle/cozy powell

12. tripton entesvil i povel

13. Vizard you did it :)

14. Da. Bend Se zove Tipton, Entwistle & Powell. Izdat je samo jedan album. :)

Vizard, nastavi.

15. Blago njemu kad je svirao sa Entwistlom :)

16. Kako se zove jedan američki noćni klub koji je uticao na mnoge muzičke karijere, kroz njega je prošlo sve i svašta, a Arthur Lee, jedan od osnivača grupe Love, je napisao pesmu inspirisanu samim mestom?

17. Mozda Rainbow u L.A?

18. yap.
    whisky a go-go.
    http://www.you-are-here.com/sunset/gogo.jpg
    dis iz d plejs.

nastavi.

//edit
    ovo je jubilarni, 1500. post :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.