Muzički kviz

1. Ili u originalu: Eddie Vedder

2. Фронтмен Прл Џема.
    ЕДИТ: Мрмун је већ написао.

3. mr. moon, preuzmi.

4. Na čijoj gitari je Peter Buck, gitarista R.E.M.-a, odsvirao studijsku verziju pesme "What's the Frequency, Kenneth?"?

http://www.youtube.com/watch?v=luuqhAS0x6o&feature=related

5. Pu, taj internet sve zna :))) Tačno :)

6. Prva pesma koju je Lenon Napisao?

7. Hello little girl?

8. Sve zna :)
    nastavi.

9. /prošlo 24h

Kako je nastala pesma ''Nothing Else Matters''?

//edit
    Kako je Hetfield dobio ideju? :)

10. Napravila je Metalika :)

11. Valjda je devojka htela da raskine sa njim preko telefona a on je dok mu je ona srala poceo da smislja intro. :)

12. Ima veze sa telefonom, al hajde da vidimo da li još neko zna malo tačnije :) Drago mi je da je kviz živnuo.

/ajde, DMAN nek nastavi, samo da znate da mu je ispao hendsfri na žice, odmah je prekinuo razgovor, za nepuna dva sata napisao tekst i napravio melodiju koju svi danas dobro poznajemo.

13. Koji popularni muzicar se ponudio da bude producent Guns n' Rosesa, i cak je jednom bio tonac na jednoj svirci u ranim danima Gansa, ali je odbijen.

14. Nijedan koga ja mogu da se setim. Daj hint.

15. Peva i svira ritam gitaru u omijenom bendu originalnog bubnjara, Stivena Adlera.

16. Sad sam negde pročitao da mu je omiljeni bend bio Aerosmith, što znači da je lik kojeg tražimo možda Bred Vitford.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.