Autori ispod 3000 poena popularnosti

1. Duče je '96?
    To nijesam znao.

2. Ovaj momčić ili čovek ili nečiji dupli, ili kakogod, ima dosta pametnih definicija
    sveznanje1

3. Sreta-Šteta, колико је тај човек присутан у коментарима био сам убеђен да има стотинак дефиниција а не...незгодан број :)

4. http://vukajlija.com/recnik/autori/190843
    titanijum, mnogo mi se sviđaju njegove pisanije

5. Sreta-Šteta, колико је тај човек присутан у коментарима био сам убеђен да има стотинак дефиниција а не...незгодан број :)

Па ја сам се и регистров'о само да напишем коментар на неко срање од дефиниције. А дефиниције које сам ја напис'о, нека буду, рецимо, само потврда да сам довољно компетентан да оцењујем нечији рад.

П.С. Је л' овде спемовање дозвољено? За сваки случај предлажем Црног Грујана, иако мислим да само аутори преко 3000 треба да предлажу ове испод. Човек заслужује бољу читаност.

6. Slažem se sa Mlatom.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.