Trač sekcija

1. Ja sam čuo da si ti masovni ubica, pa 'oćeš da te zovem kad se skupimo da bi nas masovno ubila.

2. Ahem... ne znam o čemu pričaš.

3. Jes' bre, rek'o mi Sevast, on je poznat kao pošten čo'ek!

4. Nije, al od kada mi je to rekao, nema ga na sajtu.
    Tadadadaaam! :ona zastrašujuća muzika iz psiho-trilera:

5. Nestao je pod misterioznim okolnostima, buahahahaha

6. :scared to death:

Ti... Ti znaš da ja tebe poštujem i kao gotičarku i kao autorku?

7. :)

Ja sam čuo da... :)

8. Ma vid'o sam ti sliku, znam da nisi :)
    Al' sam vid'o i da te to nervira, pa ono :)

Ja sam čuo da je PSV zemljoradnik, rek'o mi JTU.

9. hahah, PSV će pre biti da je medicinska sestra, barem sam čula takva govorkanja... Ne bih da navodim izvore.

10. Ja sam ovo čuo bez zezanja :)

Al' mož' da bidne i to. Al' meni bi bio nekako draži kao zemljoradnik.

11. Pa, lepo je to.

Kada nam se vraćaju Barra i Rock?

12. Pa ja sam čuo da je Barra ovde, samo pod drugim nalogom. A banovani su na godinu dana, ne znam da l' će i da se vraćaju.

13. Имао сам прилику да упознам човека, нит он зна мене, нит ја њега јер смо у различитим периодима боравили на сајту. Е сад, Гамби дефинитивно није Баракуда, баракуда су она кола која је возио Неш Бриџис, а и Гамби има много већи бицепс. Толико од мене на овој теми. Само да напоменем да нећу одговарати на ПВТове, у којима женска (а можда и мушка) популација од мене тражи Гамбијев број.

14. шта с дешава овде?
    :D

15. Rrrr, Gambi znači ima velik' biceps?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.