Ко последњи победник 44

1. Nemoj Harija..ja baš volim Potera.Ipak ne mogu da se porede te dve "ekipe" knjiga-drugačije su. :)

2. Pa da,ne kažem da je Harry Potter loš,naprotiv,ali LOTR jede malu decu a HP može da pojede za doručak...

3. Pozz javio :) citala sam i ja i gledala, ali gospodara prstenova nisam procitala do kraja, neko nikako nije vracao drugi dio u biblioteku :)))

4. Ja sam postao član biblioteke samo da bih mogao da uzmem LOTR:)

5. I da citiraš "Radovana III" :))

Pozdrav,Električaru!

6. Kako ja vidim književno veče je u toku.

7. Član biblioteke!!! :D

8. Sa kim ja delim server,o svašta!

9. Električaru,ti ne znaš da čitaš,tornjaj se odavde:)

10. Elek nije ti ovo livada za mali fudbal :D

11. Ja i ne igram fudbal.Na livadi uglavnom vežbam gađanje na pokretnim metama.

12. Brain,posle LOTR-a čitaj "Hobita",isto Tolkin,to mu dođe kao uvertira za trilogiju. A "Silmarilion" je jedina knjiga koju nisam mogla celu da pročitam ..zamršeno u p.m.!

13. Znam, planiram da čitam "Hobita" ali ne provaljujem šta se radi u "Silmarilionu"

14. Mozak čitaj literaturu za mlade muzičare.

15. Eee,kako sam ja skromno razumela,to mu je kao mitologija-nastanak drevnog sveta,bogova božanstava,legende etc..i dalje je ne uzimam u ruke :)

16. Pročitaću i Hobita i Silmarilion,pa posle toga Da Vinčijev kod

17. Zmajevi,trolovi,elfovi...u suštini Warcraft.

18. "Puna kujna zmajova" ,hehehehe

"Kod" je ok,razbibriga,lako se čita :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.