Ко последњи победник 44

1. Jebo mater, 3 meseca sam bio bez vozačke, sneg ko da je znao... padao svaki drugi dan... a meni bušne patike :))

2. Ma na kraju sam kupio čizme...kakve patike...:))

3. Ne prizivajte sneeeg,molim vas lepo :pogled tužne kuce:

4. Neće,više seko....bar zasad..:)))

5. Iskreno se nadam...brrrrrrrr!!

6. Mada me ubi..ovaj polen napolju....

7. Imao sam ortaka u vojsci koji je znao po 20-30 puta u minuti da kine zbog polena... meni je to bilo neverovatno (inače volim da kijam više nego leba da jedem) :)

8. Zašto ljudi vole da kijaju? Meni to nikako ne prija,a i ja sam u polen-fazi..

9. Ja ne znam, ali je meni taj osećaj fenomenalan... samo sam 2-3 puta imao kijavicu u životu... kako mi je bilo dobro :)))

10. Kažu da se,tokom kijanja,izgubi svest u nekom bilionito-nano-delu sekunde!

11. Pa verovatno zbog toga :))))))

12. Ma,nije samo kijanje,ubiše me sinusi...pa sve do zuba....!!

13. Sve znam,brate mili-taj rad :)))
    Peki,nije ti dosta "obeznanjivanja"? :))

14. Pazi, Gogo, još mi nikad niko nije rekao da razume da neko voli da kija, tako da nisam očekivao ni da će to sad da se desi :))

15. Ma,ja sam okružena ljudima koji vole da kijaju,tako da se JA osećam kao vanzemaljac! :))

16. meni će polen tek da dođe a kada dođe ima da bude veselooo..:-)..
    @Predražinjo. ja sam "odvalio" samo mjesec bez bibija..zafrknuto :-)
    @svi ostali - pobjednik!

17. možeš samo...da sanjaš......:))

18. Baneta obanovali!!!;-)
    ZEKOOOOOO!

19. Ćao,Nikola...........:))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.