Moja recimo odgleda samnom Kjubrika recimo, oduševi se filmom i posle pet minuta od filma pita da skinemo Dve nedelje za zaljubljivanje... Njoj je to normalno, meni je svetogrđe...al šta sad, žensko je...
Ko zna jesu l to njegove liste ili se neko koristi njegovim imenom. Ja posle Conjuringa ne vjerujem previše ocjenama i recenzijama na imdb, drš stani pani i od ko zna kolko puta ispričane priče od pohvalnih komentara ja sam mislio da posle tog filma nema smisla gledat horor filmove, to je taj film, al kurac, osim nekolko jezivih momenata ništa, prc.
Muški jesu različiti, ali ne i manje sranjavi, nekima je bitno samo da ima brzih kola i driftovanja, neki oće tuču, neki eksplozije, a svima je zajedničko da je to jedan te isti scenario sa ponekim modifikacijama.
E što se tiče ocena filmova meni je bolje gledati na RT nego na IMDB, bolje mi se poklopi ocena sa utiskom, valjd što je IMDB dosta popularniji pa svakakva amerska žgadija ocenjuje. Npr. uzmite par filmova Dvejna Džonsona i uporedite ocene na IMDB i RT.
Zanima me jedna pojava sto se javlja kod filmofila: Postoji jedna grupa filmova "za gledanje sa zenom". Sta znaci to, da zene nemaju dobar ukus za filmove, i da vole samo romanticne komedije i te zajebancije?
Znam jednu koja gleda isključivo filmove sa Hjuom Grantom, čak
(!). Mada znam i neke likove koji gledaju samo Stivena Sigala :D
Makaronac opusti se, ja još nisam video da je Bač za neki film rekao da je dobar, ne daj Bože odličan lolo
Inače je taj film do jaja, gledao sam ga pre jedno godinu dana.
Ovaj Filth je do jednog dela kao interesantan ima solidnu radnju a onda postaje surovo dosadan i naporan u kurac, dva puta sam pravio pauze i jedva sam odgledao do kraja. Nije mi nikako legao stoga ne preporučujem.
Tek sada odgledah prvi i drugi deo betmena i moram da kazem da su odlicni, cak mi je drugi deo i bolji. Sutra cu treci, nadam se da je dobar ko prva dva. Jbg u srednjoj sam gledao po dva filma dnevno pa nisam gledao filmove jedno 5,6 godina i zadnjih meseci sam opet poceo tako da ima dosta toga da se nadoknadi.
Mislim da nema potrebe...
Moja recimo odgleda samnom Kjubrika recimo, oduševi se filmom i posle pet minuta od filma pita da skinemo Dve nedelje za zaljubljivanje... Njoj je to normalno, meni je svetogrđe...al šta sad, žensko je...
Gledam nešto Tarantinove liste omiljenih filmova...jbt kakva sranja on gleda.
A vidis, ti muski su razliciti, neko ovo, neko ono. A za zene je tu uglavnom taj jedan tip.
I ovo sto Kostja kaze je cesta pojava. Dr. Strangelove joj se svidi jednako kao i Crazy, Stupid Love.
Ko zna jesu l to njegove liste ili se neko koristi njegovim imenom. Ja posle Conjuringa ne vjerujem previše ocjenama i recenzijama na imdb, drš stani pani i od ko zna kolko puta ispričane priče od pohvalnih komentara ja sam mislio da posle tog filma nema smisla gledat horor filmove, to je taj film, al kurac, osim nekolko jezivih momenata ništa, prc.
Muški jesu različiti, ali ne i manje sranjavi, nekima je bitno samo da ima brzih kola i driftovanja, neki oće tuču, neki eksplozije, a svima je zajedničko da je to jedan te isti scenario sa ponekim modifikacijama.
E što se tiče ocena filmova meni je bolje gledati na RT nego na IMDB, bolje mi se poklopi ocena sa utiskom, valjd što je IMDB dosta popularniji pa svakakva amerska žgadija ocenjuje. Npr. uzmite par filmova Dvejna Džonsona i uporedite ocene na IMDB i RT.
+1
Mogu li kako da prebačim watchlistu s imdb-a na rotten tomatoes, malo je poduža.
http://vukajlija.com/forum/teme/31105-kill-bill-golo-govno-ili-golo-govno?strana=4#post_1496999
Ma ko ga jebe, ja sam navikao na imdb, a i preglednije mi djeluje, mada kažem, možda sam navikao samo.
Узе ми ријеч са тастатуре :)
Нису ни та одступања превелика, и у трејлерима можеш доста тога да нањушиш, да се тако анимално изразим...
http://www.imdb.com/title/tt0211915/ zanimljiv francuski film sa odlicnim saundtrekom i lepom glumicom, vredi pogledati.
http://vukajlija.com/forum/teme/922-dakle-filmovi?strana=613#post_2672379
http://www.totalprosports.com/wp-content/uploads/2012/11/crying-oklahoma-state-player-sports-crying-gifs.gif
Znam jednu koja gleda isključivo filmove sa Hjuom Grantom, čak
(!). Mada znam i neke likove koji gledaju samo Stivena Sigala :D
Amelija Pulen. Ovaj mi film nije lego nikako :(
Makaronac opusti se, ja još nisam video da je Bač za neki film rekao da je dobar, ne daj Bože odličan lolo
Inače je taj film do jaja, gledao sam ga pre jedno godinu dana.
Ovaj Filth je do jednog dela kao interesantan ima solidnu radnju a onda postaje surovo dosadan i naporan u kurac, dva puta sam pravio pauze i jedva sam odgledao do kraja. Nije mi nikako legao stoga ne preporučujem.
Ево, и ја сад одгледао "Filth". Није баш толико напоран, мада је од половине нешто другачији, тј. прелази из комедије у неку социјал-драму. Јебеш то.
Али вреди погледати. Има одличних сцена и момената... нису ми се још слегли утисци па не могу баш да судим најбоље.
И да, Макавој је покид'о.
http://www.imdb.com/title/tt1920945/?ref_=nv_sr_1
plot sve kaže:
odličan film, lepo leže posle ovih silnih blokbastera
Tek sada odgledah prvi i drugi deo betmena i moram da kazem da su odlicni, cak mi je drugi deo i bolji. Sutra cu treci, nadam se da je dobar ko prva dva. Jbg u srednjoj sam gledao po dva filma dnevno pa nisam gledao filmove jedno 5,6 godina i zadnjih meseci sam opet poceo tako da ima dosta toga da se nadoknadi.
Који трећи?
Dark knight rises.