Dakle, filmovi

1. Pitaj za Drajv kakav je i kad odgovore tvrdi kontra. To ih userava

pitao sam juce prekjuce hahahaha povela se rasprava ozbiljna

2. Drajv ili django nisam siguran jedno sam ja jedno ol

3. Znaci braco mrtav sam umoran, mislim da nisam spavao 45 sati. povezalo se uglavnom i nikako da legnem ja. Radim po vas dan, a nocu ucim i tako, patim se.
    E sad, znam ja da odje nije tema za jadanje. Nego, uzmem ja nakon svih tih jebanja, kako bi lakse zaspo posle kafe, da ukljucim film neki novije kategorije jer su uglavnom debilni i uspavljuju do bola.
    Kad ja tamo, a ono medjutim izasao novi Mad Max i kao taman.
    Ne pamtim kadsam ovako pazljivo gledo neki noviji film.
    Odlicno sve, drzi paznju, napeto, mjuzika i to.

I da. Jebo vas interstelar i drajv u supak.

Sve preporuke za Med Meksa, olckul, za pogledati sa zenom, pa da je kresnes posle. Ima te seksualne tenzije, a nista konkretno. Kad budete jebli, zafalite mi.

4. Hvala, VelikiSrbine.

5. Hvala, VelikiSrbine.

6. vredjao mi majku onaj brdjan a on i nema majku jer ga je ona odma dala na usvajanje zato sto je zatrudnela kad je silovao jedan sa daunovim sindromom

Idi kreči šljive kopitaru jedan nepotkovani

7. Kaunte, ruka se ne broji, a narocito ne dvaput xuexuexue

8. reci brte koji sam kralj hahahahahhah

9. toliki da fizički boli

10. kurati majmun se lozi na mafiju dzoni sek ahahah osecam omiljeni film ti je kum jelda ?

11. poseti me samo ko je ono plakao kao debeli klinac iz šokolatke što kum nije izglasan kao najbolji film svih vremena
    plus bilo jednom u americi je kvalitetnije ostvarenje poyy

12. nikada ti necu oprostiti sto si nahuskao ceo forum protiv kuma izabran na kraju jebeni let iznad kukavicjeg pisam vam usta svima

13. vidis valjda da se sprdam jesi normalan

14. dzoni sek najbolje odglumljen uz tonija, jos liku prva uloga, sjajno nema sta

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.