Dakle, filmovi

1. Prove ne loži ga pls skečovaće 3 strane

2. Što, bre?! http://s18.postimg.org/om7zxxgp1/Capture.png
    Dobar je Lavabo lik. samo mu nekad u glavu uleću neke fiks ideje. Nije on tip Radijacija ili BLZ, koji bi mogli biti srpski brejvici.

3. sad ja kao slusam mikijevo uvazeno misljenje do koga mi je najvise stalo u zivotu..a miki ga cesto izrazava o moni u poslednja dva dana..miki nabijem te na kurac..kakva si ti potuljara od coveka.odjebi sa tim perfidnim forama..
    a ti boxer nastavi da se trudis oko te tvoje reputacije na forumu kad si vec u stvarnom zivotu jado

4. nisi mogao ni drugaciju uvredu da smislis nego si preuzeo to jadnik od mene a to si uradio podsvesno jer cak i tebi tako glupom je jasno da sam te ukopao totalno pa si onda preuzeo moje fore..

5. Jado znači jadnik isto? Odakle si? Prijedor?

6. Labv, uopšte nisi u pravu. Na ivici si nerava, svađaš se na sajtu sa likovima koje ne poznaješ uživo, misliš da su svi protiv tebe - klasična internet sociopatija. Opusti se, ako se ne slažeš sa mnom - iskuliraj. Ja te gnjaviti neću, ali ovde je skoro svaka napisana reč subjektivni izraz, tako da moraš shvatiti da nećeš ni ti niti iko drugi biti uvek istog mišljenja kao drugi.

Samo opušteno! http://s18.postimg.org/52gfruz0l/Capture.png

EDIT: Nemojte zameriti za uvezene smajlije. To je bila Olanikova genijalna ideja koja mi se svidela!

7. hahaha pa isto znacenje ima, sad pokusavas da se vadis..

8. Labv, uopšte nisi u pravu. Na ivici si nerava, svađaš se na sajtu sa likovima koje ne poznaješ uživo, misliš da su svi protiv tebe - klasična internet sociopatija. Opusti se, ako se ne slažeš sa mnom - iskuliraj. Ja te gnjaviti neću, ali ovde je skoro svaka napisana reč subjektivni izraz, tako da moraš shvatiti da nećeš ni ti niti iko drugi biti uvek istog mišljenja kao drugi.

OK lud sam..priznajem

9. Pitam ozb šta se tripuješ esi poludeo

10. ja sam jedno selo kod prijedora sto pitas

11. a ti boxer nastavi da se trudis oko te tvoje reputacije na forumu kad si vec u stvarnom zivotu jado

Hvalim te labokove. Da je neko vise skontao jadnost ovog antijunaka jebote. Kakav trulez neverovatni, dok god se ffolira i drži za smisao svog zivota laganje sebe dotle će biti nneuspesan u svakom segmentu, i dotle će sebe dokazivati kreirajući internet reputaciju kroz prozivanje raznih likova bez forum podrshke. Kakav besmisao,zamisljam.psiholoslu analizu ovog lika, verovatno bi stala u jednu reč. Ta reč bi bila MLADENOVAC.

12. eto bohore nisam jedini koji to misli..zapitaj se malo

13. Dobar, ali stvarno dobar. Očekivao sam kršinu tešku jer se radi o četvrtom nastavku ali sam zadovoljan.
    http://www.imdb.com/title/tt1392190/

14. mad max, je ceo u akciji,,onde nema nicega sem akcije.znaju da to pali..dojadilo mi je da gledam.2 puta po 20 minuta se jure kolima pa onda kolkiko se samo otegla ona borba maksa protiv one bez ruke,,,hardi izgovorio ukupno 4-5 recenica u filmu, kao i uvek..

15. Labokov lepi, Panćera aka Duče - Longi je ljut jer sam ga razmodovao sa Konja Zvonka Bogdana brt. Eto da ti odam tajnu. Nisam hteo da modujem sa nabeđenim kul likom. Slina kad se rodi ostaje slina ne može biti kul

16. O pokojniku sve najbolje!

17. Bohoreeee, nemoj da vrsis refleksiju onlajn, pls

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.