Dakle, filmovi

  1. To si već kačio. I u pravu si. Davio sam se u oba slučaja. Hahaha
    GOURLAAAMIIII ahahahah

  2. Ovde je komplet sa Žabarima. Realno, ne znam je li napravljena duhovitija scena u poslednjih deset godina. I, naravno, ne znam jesam li pomenuo, ali Tarantino je za mene poprilično bolji kao scenarista no reditelj, a kao reditelj je izvrstan.

    https://www.youtube.com/watch?v=rq7qm3T3cPE

  3. i meni je bolji kao scenarista, zbog monologa/dijaloga koje ubacije, tj koju mnogo podsecaju na kafu, detaljni, sa mnogo apozicije. preludo. mada i izbor uloga mu je genijalan, kao i taj trip da kada neko prica, on prikazuje reakciju slusaoca, uf.

  4. Da. Mene posebno oduševljavaju stvari koje apsolutno nemaju veze sa radnjom filma, ti "razgovori kriminalaca uz kafu". Madona i velike kite, svinja nema personaliti, masaža stopala, Maori pojebali Sicilijanke... to je ono najunikatnije kod njega, plus taj maestralni omaž pop-kulturi.

  5. DA VAM SAD PACOV DODJE NA VRATA, DA LI BISTE GA PONUDILI CASOM OVOG PRELEPOG MLEKA. koliko je jak sa tim razgovorima, ali Landa... koje grimase covek prvi., pogotovo kad pita ''da li krijete drzavne neprijatelje'' , a ono pocinje muzika unemirujuca.

  6. Sad kad si spomenuo pacova, jeste da skrećem sa teme, ali u The Departed, na kraju filma kad onaj lik ubije Met Dejmona, i kamera se polako sa poda podigne na prozor i onaj kadar sa pacovom koji njuška i pobegne...
    To mi je isto bilo savršeno.

  7. АЈ ЈЕБО ВАС ТАРАНТИНО ВИШЕ КАКВЕ СТЕ НУБИНЕ ЗА ФИЛМОВЕ ЛОЛ

  8. E taj film mi je vec vnugo, Krle, kao prvo jer mi je ulgoa dzek nikolsona potpuno pogreshna i ocajna. shto samhaine, ima popriicno dobrih fora, ali isto tako sam djanga batalio na pola

  9. Ali Damon je bio 'pacov' u policiji. Cinkaroš.
    Zato je ta ironija tako kul na kraju.

  10. I korejanska i Skorsezeova verzija su do jaja. Daleko od toga da je The Departed loš film, ali je daleko od najboljeg Skorsezeovog. Ipak je dobio Oskara, tako da bi realno bila enormna nepravda da veličina poput Martina nema Oskara, a neke neviđene nubine je imaju. Inače, meni je izbor muzike bio do jaja, posebno Marfizi u zatvoru. S druge strane, najviše me u filmu nervira činjenica da glavni likovi čine meni najodvratniji trojac u istoriji filma: Di Kaprio, Dejmon i Volberg. Ja njih gledam kao jednog glumca otkad gledam filmove.

    https://www.youtube.com/watch?v=7m51ZUMZDQY

    EDIT: Sad se setih, ova pesma ide i tokom potere za Kostelom. Fantastičan izbor, realno!

  11. Uu Dropkick Murpbys slušam odavno, i pre no što sam pogledao film. Baš su dobri, i ostale pesme, ne samo ta iz filma.

  12. Uu Dropkick Murpbys

    slušam odavno

    i pre no što sam pogledao film

    Baš su dobri, i ostale pesme, ne samo ta iz filma.

    slušam odavno

    Krle96

    96

    http://s10.postimg.org/6g7vvdsut/Capture.png

  13. Hahahah
    Pa jbt nisam dvehiljadito XD :Pp

  14. Vi današnji klinci imate prednost jer je internet bitniji, imate više informacija ako vas zanima. Ja kad sam bio 96-to jedino sam čitao fazon T-NATION, a da sam imao fejs to bi bilo baš Mitke digi-rigi-rigi fazon. Vama je lakše biti kulji u 19 godina, lol.

  15. Dajte mi neki inteligentan špijunski film da je radnja u Evropi, tipa Bourne. Pls.

  16. Gledam ga baš sada brt ;o)

  17. Slučajnost, ili je u pitanju Tao?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.