Dakle, filmovi

1. Dajte neke preporuke za neke pljacke...

Одличан пљачкашки филм. Има мало елемената комедије, али је у суштини једна велика животна драма људи из доњих слојева друштва имплементирана у фантастичну акцију. И запамти, нико није невин.
    http://www.imdb.com/title/tt0149291/

2. Jel iko gledo Insepšn?

ako je to ono sa skarlet johanson onda sam gledao, sve njene filmove sam gledao.odlican film

3. Po x-ti put: ko ovu genijalnost gledao nije, neka se ne javlja na temi. Ne znam kako sam sebi dozvolio da ovakvo remek-delo gledam tek pre par meseci! Neverovatno da film ukupno ima jednu nagradu i nijednu više nominaciju!

Тебе погађа филм на личном нивоу, то се не рачуна, лел.

Ja ne znam ko je lud od nas dvojice, ali ja sam se smorio kao plovak gledajući ovo.

Немаш појма.

Одличан филм створен ни из чега, одлична глума, одличан саундтрак. Одлични дијалози. Лепи кадрови, леп начин снимања. Можда због тренутног расположења, а можда стварно тако видим филм, више ме је урадио као нетипична драма него као црна комедија. Једноставно, тако је. Једина, и уједно и највећа замерка на филм је течност. Робинсон је имао идеју да ни из чега направи нешто, и то му је успело, оно што му је једина грешка била је што је вештачки покушао да одржи динамику, за нијансу бржим прелазима између догађаја, догађаји као догађаји су савршено одрађени, али прелази између њих онако. Због тога што нема добар flow, од мене добија 8.2/10.

4. Многи га критикују, многи га готиве. Многи му замерају то што је филм о кретену (заправо, некако су успели да виде да се од кретена прави суперхерој), али ја то нигде нисам видео. Лик ми је тотално неутралан у филму. И то је оно што је можда и највећи плус филму. Основа је избунарена, и послужила је Пену да искаже своје мисли и пренесе неку своју филозофију. Лепо заокружена прича. Мана је што је на моменте можда и превише претенциозан, али све у свему соооолидан филм. Макар сам ја тако видео. Са те стране ми се свиђа. Исто тако, добри споредни ликови и много, много лепи кадрови. Одличан саундтрак и сасвим задовољавајући целокупни утисак.
    8.2 колико има на ИМДБ-у је зачуђујуће реална оцена.

5. Ух, баш ме сасекао филм. Провирон му је највише замерио саундтрак, али по мом мишљењу, савршено је погођен. Капирам да може да иритира људе који не воле тај тип музике (мада, ни ја нешто не слушам то чудо, али је и даље ок). Што се тиче осталог, савршено одрађен и тежак. Одлична глума (можда сам само на једној сцени од десет секунди имао утисак да је мало сјебана сцена због глуме, остале су савршене). Што се осталог тиче, ако очекујете филм о томе како пате болесници, нећете добити, добићете филм о томе какав то утицај има на породицу, људе који се воле, како такви проблеми утичу на пар и како неке ствари које без те ситуације никада не би изашле на површину и не би биле никаква препрека било чему, заправо утичу на то двоје људи. Има мало, јако мало клише сцена, мада кад мало боље размислим, ни рил лајф није увек оперисан од клишеа, тако да ни то није велика замерка. Фантастичан филм све у свему. Идеално осмишљена прича, и нешто што ће вас оставити бесним. А то је одличан показатељ тога да је филм успео у својој намери.

И још једна ствар, плавуша је брутална пичка.

И још једна, ја не знам ко додељује категорије по ИМДБу, али је свакако тешка нубина: Drama, Music, Romance. Филм је чемер, чемер, чемер. Каква курчева романса. Опасна ствар.

8.4/10

6. Добро, ај сад напусти сахрану, стварно. Прво, тај филм не може да ти се не свиди и тачка, друго поготово не из овако глупог разлога.

Ae bre ne šišti, od ovakvih odgovora mi se povraća na dupe. Svako ima svoj ukus, a ti moš da mi se napušiš kurca onako komotno sa tvojim superiornim istančanim nepcem.

Reme, pošto je tvoj odgovor i bio normalniji mogu da ti odgovorim k'o čoveku. Saundtrek jste bio dosta dobar. Ti prelazi između događaja su me i izbacili iz priče, a i valjda što sam očekivao da bude više okrenut ka crnoj komediji, a u stvari je drama. Šta znam, nije za mene i to je to.

7. Мени је Д броукен сркл брејкдаун један од говнијих филмова, тј толико је депресиван да оно, пре бих се сасекао мачем него поново да бацим вјув.

8. Мени је Д броукен сркл брејкдаун један од говнијих филмова, тј толико је депресиван да оно, пре бих се сасекао мачем него поново да бацим вјув.

Штас очекивао од филма који се бави таквом тематиком? Логично да је депресиван и усран до смрти. Ретко такви филмови испадну искрени, овај је баш успео у томе. Оставио ме је ужасно изнервираног и бесног. Сјебан филм баш. Баш зато је и одличан.

9. Reme, pošto je tvoj odgovor i bio normalniji mogu da ti odgovorim k'o čoveku. Saundtrek jste bio dosta dobar. Ti prelazi između događaja su me i izbacili iz priče, a i valjda što sam očekivao da bude više okrenut ka crnoj komediji, a u stvari je drama. Šta znam, nije za mene i to je to.

Не знам, ово је мој утисак. Буквално, да траје само 15 минута дуже да се лепше испеглају ти прелази, мислим да би био за чисту десетку.

10. Jel iko gledo Insepšn?

kolko me taj film jebo u glavu, al nenormalno volim i njega i sater ajlend zbog toga

fin film, al da se skoncentrises jer su natrpali svega i svacega unutra, al ono dikaprio je to nema on losih filmova

11. Шека, ti si jedan od retkih koji tako misli, vecina njih kaze da je insepsn sranje

12. a kapiram zasto, prenatrpan izgleda kao gomila sranja, al ono ja volim takve filmove, mada ja sam malo specifican tj volim holivudske klisee i govna

13. a i leonardo di kaprio se mnogo ugoio, nije ni on tako sjajan

14. bio je on mrshav te 2010

15. hahaha dal je realno da i dalje odgovarate na ,,jel gledao neko insepsn,, sta je sledece odg na ,,gde zivis,,

16. Koju boju voliš, skupljaš li slike Firera, započimaš li šiz, fataš li se prva u kolo kad odeš s KUD-om neđe ugrad na muzku, ostaješ li do unedoba vani????

17. http://www.imdb.com/title/tt0113568/ - Fenomenomenalno! Jedan od boljih animea koje sam pogledao!

9/10

18. Jeste šta ljuti na mene?
    .
    .
    .
    .
    .
    ;'o(

19. Zašto se toliko svršava na "Shutter Island"? I to čak (i ovde i u RL) vidim i čujem od nekih koji generalno teško da istolerišu i najmanju naznaku proseka.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.