Dakle, filmovi

1. da, ali ja ovde govorim samo o subjektivnom dozivljaju.
    uh stelan bas ima jeziv pogled, ceo profil mu je jeziv a predstavljen je kao da vodi najnormalniji život. i u larsovoj melanholiji se pojavljuje kao takav

2. bas htedoh veceras original verziju dev sa tet zmaja i nema nigde normalan torent jbt sve neki od 6gb i 3 seedera

3. dobra je originalna, bilo je nedavno na rts-u sva tri
    kako se ono zove zajedno, milenijum? americka je pojednostavljena prica, kod svedjana treba malo vise pratiti sto se tice imena i nekih radnji

4. Lol, uglavnom sve iz Holivuda je pojednostavljeno. xD

5. sad sam naleteo na paklenu pomorandzu, meni je tu bolji scenario nego samo desavanje, in je bilo samo ako revolucija sto je uvedeno nasilje.

i predrkan je izbor uloga, sad sam to obrati opaznju i kod tarantina, kako je izabrao Kristofa Valca za ulogu Lande, nezamenjivo.
    malkom je i u ovoj sceni prelud
    https://www.youtube.com/watch?v=MEbdNvdhpUA

6. Malkom je imao ozbiljno psihotičnu facu, taka da je bio dobar izbor. Inače, ima na YT video, ne mogu da da tražim u vezi Lande, ali ću prepričati: Tarantino je mnogo uložio u kreiranju tog lika i našao je glumce za sve uloge osim za Landu. Par dana pre deadlinea za početak snimanja, Tarantino je rekao da ako ne nađe glumca - od filma nema ništa i samo će objaviti scenario. Dva dana do dana D, dolazi Valc da čita ulogu i Tarantino oduševljen "That's the guy!"

Kasnije sam naleteo na podatak da su iz studija terali Tarantina da uzme Di Kaprija (?!?!?!?) za tu ulogu, koja je stravično kompleksna. Srećom, Volc je i u rl fluentan u nekoliko jezika, tako da je bio pravo otkrovenje za Holivud.

7. uhhh di kaprija ne mogu ni da zamislim u toj ulozi, ovaj ima tu lisiciju facu i mnogo dobre facijalne ekspresije, moze da predje iz stanja u stanje. kao kad pocinje razgovor na pocetku prokletnika i kad ga pita ''da li krijete drzavne neprijatelje''

8. Кад сте већ код Нуми, јел гледо неко ово?
    http://www.imdb.com/title/tt1600196/?ref_=nm_knf_i4

9. Odložio Bronsona, pogledo Brokeback mountain.
    Šta reći, ovaj život prepun je patnje i bola. Gledati uz prigušeno svetlo, da ti suzu ne vide.

10. Panćero, najveća draž Pomorandže i jeste upravo taj oskrnavljeni englesko-ruski jezik, ako sam se dobro izrazio. Ne znam da li si čitao knjigu. Fun fact: Bend Moloko je uzeo naziv po onim ispisima sa zida kafića gde se ušivaju mlekcem - Moloko Vellocet, Moloko Drancrom itd. I da, Malkolm MekDauel, kakav bogotac od glumca,u toj ulozi.

11. I video sam kombi u Novom Sadu, beo a sa strana ispisano onim fontom Moloko Vellocet, oduševio me, pošto sam veliki poštovalac knjige i posebno filma

12. Odgledao oba filma iz Thor franšize. Realno su megalomansko, isklišeirano vnogu, ali je Hidlston kao Loki objasnio. I u ovom filmu je fenomenalan i mislim da je najpotcenjeniji britanski glumac mlađe generacije. Čak sam mišljenja da ima veći glumački talenat i od izvikanog Hardija i od mnogo precenjenog Kamberbača. Ima najciničniju facu ikada, nešto poput Hutgera Hauera.

13. Ne znam da l bi pre jebo krisa hemsforta ili natali ozb

14. Кад сте већ код Нуми, јел гледо неко ово?
    http://www.imdb.com/title/tt1600196/?ref_=nm_knf_i4

gledao ja, meni je nista posebno. ne bih ga gledao da mogu da vratim vreme

15. аха, ма и звучи "онако" филм. скупили добру екипу и нису направили ништа.

16. Je l' bila neka rasprava o filmu Enemy (2013) i tome šta znači? Ja imam interesantnu teoriju. :3

17. bila je, svi smo konstatovali da je film govno
    svi koji su rekli da nije, jebali smo im majku u picku!!!!!!!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.