Dakle, filmovi

  1. Eto, i Svevišnji je odlučio da ti time poruči: "Ne gledaj".

  2. http://www.imdb.com/title/tt0071249/ - Film koji neki kritičari svrstavaju mađu najgore svih vremena, dok ga neki, poput Rodžera Iberta, stavljaju u red najboljih ikada napravljenih. Varen Outs u kultnom ostvarenju. Hardcore akcija, dobri dijalozi, dobar prikazana kultura meksičkog kingpina. Preporuka!

    9/10

  3. http://www.imdb.com/title/tt0419294/?ref_=rvi_tt - Odgledah u cugu. Odličan moderni vestern. TLDž je oduvek bio potcenjen glumac, ali kako se posvetio neblokbasterskim filmovima, i glumački i rediteljski dar dolaze do izražaja. Dobra analiza društva i kvalitetan američki film o Americi.

    8.5/10

  4. Ljutkast horor za iscimati se malo u sitne sate

    http://www.imdb.com/title/tt2965466/ - Last Shift

  5. Odgledao danas. šaznam, nije loše, čak nisu ni usrali previše kraj, mada je sve vodilo ka tome... http://www.imdb.com/title/tt0485947/

  6. The guardian odlican film, iako malo fus kraj al o d l i c a n

  7. http://www.imdb.com/title/tt0065214/ - Možda i najbolji non-Leone Western ikada napravljen. U njemu je ono sve što fali žanru iz klasičnog Holivuda i štagetija Serđa Leonea: krv, nasilje, kurve, golotinja! Odlična glumačka ekipa. Muzika i pejzaži fenomenalni. Nema Morikonea sa svojim instrumentalima, ali je umestmo toga izvorna meksička muzika. Epska završnica je fenomenalna! Pošto je radnja smeštena godinu pred početak WW1, ima dosta vrsnih referenci vezanih za budućnost.

    9.5/10

  8. Rescue Dawn
    Biće spojlera manjih
    Solidna drama/advenčr/rat/vijetnam/ludilo. Bejl veoma dobar. Ima i komičnih elemenata, npr. kad treba da beže iz zatvora i kažu mu "pa ne može da se beži, ima 6 stražara danju", a on krene da se nadmoćno ceri i veli "hahahaha, pa idemo noću, brt". Dobro, ne zvuči sad smešno, ali zaista jeste.
    Smara amerikanizam, ali osim toga, vrlo solidan film.
    Zasnovan na dokumentarcu inače.
    Stiv Zen jedna mukica žešća, znači antiheroj samo takav.
    Fanfakt: ima par glumaca iz serije Lost

  9. Zna li neko ima li gde ,,Pawn Sacrifice" da se pogleda ili skine?

  10. nema ni na jednom sajtu koji poznajem, zanimljivo, nema ga ni na kikesu

  11. http://www.imdb.com/title/tt0387898/?ref_=nv_sr_1 - Kakav super-realizam genijalnog Hanekea! Prebrutalan triler! Da ne spojlujem, nekako se uklapa u rijaliti stvarnost koja danas postaje sve očiglednija. Žilijet Binoš i "onaj poznati Francuz a nije ni Žan Reno, ni Depardje, ni Klavije" dominiraju u svojim rolama! Rekek-delo novog milenijuma!

    10/10

  12. Desi Halteru sto godina kako si druze :D

  13. Nema tog filma sa Fišerom, nakon njegovih glasnih kritičkih komentara o političkom sistemu i odsustvu svih moralnih vrijednosti Amerike, zbog stava o Židovima (iako je i sam jevrejskog porijekla), kao i šahovskog meča protiv Spaskog u Crnoj Gori 1992, godine, taj čovjek je trajno izgorio u očima većine Amera. Dakle, zato se o Bobiju Fišeru malo i nerado priča.

  14. Odgledao sam juče Tomorrowland, sjajna porodična pričica u Diznijevom stilu, taman dovoljno zabave za celu porodicu, a meni dva sata odsustva iz realnosti. Danas počeo Bloodwork ali sam posle deset minuta zaspao, umor me svlad'o, a film je dobar - taman ću ga nastaviti večeras.

    Prestao sam gledati ozbiljne i umetničke filmove, kao i filmove sa porukom i dubokim moralnim stavom. Pun mi kurac dubokih moralnih stavova, zbilje i umetnosti. U poslednje vreme sve više gledam Vašovske i razmišljam da postanem transrodna osoba da bi se bolje prodao u inostranstvu.

  15. Ne mogu da verujem, pazi kad ne mogu da verujen

  16. Koji deo mog posta?

  17. Odgledao je napokon insepsn i ne moze da veruje kakvo je savrsenstvo sebi uskracivao godinama

  18. AHAHAHAHAHAAHA, genijalan film taj insepšn, ja ga puštam kad god me muči nesanica :)

  19. ne odnosi se na tvoj post
    INCEPĆNNNNN

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.