Dakle, filmovi

  1. pogledao dogvil sinoc, tezak film al dobar, fino opisana ljudska priroda u malom. takodje pogledao drugstore cowboy 1989 sa mettom dillonom onako fin filmic o nekim ranijim vremenima i kako su se dzankiji dovijali da dodju do dopa. pogledao sam i exporting raymond, film / dokumentarac o coveku koji je napravio uspesnu duhovitu seriju everybody loves raymond i sad ide u rusiju jer je dobio zadatak da napravi rusku adaptaciju za njihovo trziste. veoma kul film. jedino sranje koje sam pogledao u poslednje vreme je the hunger iz neke valjda 1983 sa dejvidom bouvijem, suzan saradon i ketrin denev, onako o nekim vampirima kurcima palcima, pogledao sam jedva ne preporucujem.

  2. Southpaw dobar, moze se odgledati iako sam bio skeptican kad sam saznao da Gilenhal ima glavnu ulogu.

  3. Heh mali skeč beše u pitanju
    Hvala Cinče

  4. Paune brt pa jel ima tu sigurno scena gde ovi igraju basket? Da ne gledam za dzabe sad

    Mozda stvarno jeste, ne mogu nista da potvrdim jos

  5. Mickey Savage
    IMA BOGA!!!

    https://yts.ag/

    Hahaha, Prove, sreća, sreća, radost.

  6. http://www.strem.io
    Alternativa za popcorntime. Mene nesto zezao popcorn i ovaj sam malopre skinuo, probah i radi. Cini mi se da je i malo brzi od popcorntime.

  7. http://www.imdb.com/title/tt0804461/ solidan film.dosta brutalnog nasilja u ovom filmu.ima nekih dobrih akcionih scena, ima i losih

  8. Miloše, upravo čekirao, Stremio radi brže nego popcorntime.

  9. Lost Highway - http://www.imdb.com/title/tt0116922/?ref_=ttsnd_snd_tt

    Још један Линчов филм који нисам сконтао трунке.
    Ал добро, зато саундтрак јебе, не сјећам се да сам гледао филм са овако добром музиком.

  10. Česi, manijaci animacije. Obavezno pogledati:

    http://www.imdb.com/title/tt1374985/

  11. Autobuse ja nisam skontao dok nisam odgledao onaj Zizekov domumentarac o filmovima, fora je kad on ceputi Patrisu Arket na pocetku filma,valjda je lose ceputi ili ne moze mu se digne, posto ona tako slaze neku nezadovoljnu facu, pa on zbog seksualne frustracije bezi u svet gde je on mlad bacje potentni a ona u braku sa mlohavim starcem.

  12. Žižekove interpretacije Linčovih filmova su razumne koliko i sam Linčov film. #žižekseption

  13. Opa, udario učenik na učitelja.
    Da li je prov preuranio puč? Da li je precenio svoje snage i upravo srlja u čeljusti i dalje snažnog Apofisa? Ili je potonji zanet noir-om i istočnoevropskim snafom oslabio i čeka da posluži kao otirač novom talasu?
    https://38.media.tumblr.com/6aa1c13e009f16ff802bed98384a88c7/tumblr_inline_mkpkyznI2M1qz4rgp.gif
    To be continued...

  14. Hahaha, jebi se, Čangrizavi!

  15. el ko gledao selfless

  16. E, jebem li ga provirone, ali logicna teorija, posto se Linc kao pali na Jungovske psihoanalize i sta ti ja znam. Zaboravio sam samo da napisem da se i na mulholand drive odnosi ista teorija, da se ona plava lozila na onu crnu, tj htela da bude kao ona, ali joj se nije dalo pa isto bezi u fantaziju, samo sto je tamo obrnuta situacija, fantazija je prvi deo filma, a realno drugi deo filma. Negde sam i procitao da Linc kaze da su to u sustini filmovi o istom, a vidim ovde u ovom clanku spominje se i da je Fire walk with me na istu foru, ali to nisam gledao, nisam jos zavrsio Twin Peaks. http://cavaliersdocinema.blogspot.rs/2013/02/david-lynch-overlooked-trilogy.html
    Ali, svejedno, dobri su filmovi, ne moraju ni da se skapiraju da bi se uzivalo u njima, a skroz sam logicnu i ludu imao teoriju za mulholand drajv, nevezanu za ovu, a za Lost nisam imao pojma sta sam odgledao.

    :)) Hahahah, ali eee, Kaunte, bice ti zao jednog dana sto prozivas brata provirona i mene... :)

  17. Opušteno, brate, nisi morao elaborirati. Dekriptovanje Linčovih filmova je jebena rabota, a trenutno nisam u tom moodu. Jedino je "Bulevar zvezda" od Linčovih filmova imao primesu neke realnosti, a to je da sam Holivud nije crn i beo. Mada, sumnjam da mu je to bio cilj, već samo da sjebe gledaoca koliko može.
    EDIT: Ako izuzmemo "Stejt stori" koji je totalno nelinčovski, kao neki beg u zdrav razum, što bi Kristijan rekao.

    Elem, hiljaditi put na temi: jedan od najboljih trejlera svih vremena za jedan od najboljih filmova svih vremena i u kom je soundtrack jedan od najboljih svih vremena!

    https://www.youtube.com/watch?v=SHqZh-9AiCs

  18. sad cu da pustim film http://www.imdb.com/title/tt0162222/ Cast Away..sto se linca tice, svaki njegov film moze da se ukapira samo treba biti smiren i skoncentrisan

  19. Апофис
    Autobuse ja nisam skontao dok nisam odgledao onaj Zizekov domumentarac o filmovima, fora je kad on ceputi Patrisu Arket na pocetku filma,valjda je lose ceputi ili ne moze mu se digne, posto ona tako slaze neku nezadovoljnu facu, pa on zbog seksualne frustracije bezi u svet gde je on mlad bacje potentni a ona u braku sa mlohavim starcem.

    Прочитао сам и ја неко објашњење после, додуше на имдб сајту, то је као нека општеприхваћена теорија и мени има више смисла од те Жижекове коју си навео.
    Дакле, сазнао за женину прошлост да је била порнићара, убио маторог па онда и њу. Наравно , не признаје истину и не сјећа се ничега, и кад је већ осуђен и у затвору, бјежи у фантазију гдје је он млад делија бачје а она као жртва. На крају кад се у пустињи поново претвори у себе прихвата коначно истину.
    Некако ми се највише чини да се тај прелаз из реалности у машту дешава у затвору кад се претвори у младића, тако да ми та Жижекова теорија нема смисла јер онда испаде да су и убиство и затвор њена прошлост фантазија..

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.