Dakle, filmovi

1. не знам смислићу нешто ново, фотошопираћу твоју слику на Амерички Психо кавер нпр

2. ako hoces da nasmejes ljude na forumu postavi onda svoju sliku, bez fotosopiranja

3. Ok, jebeni Oldboj iz 2003. je zaista jedan od najboljih filmova kojih sam ikad gledao. Kvalitetna boleščina.

4. Zašto te je toliko potreslo to što sam postavio tvoju sliku ispod tvog komentara, bez ikakvog dodatnog objašnjenja?

I da budem iskren, jesam se prepao, to su isti oni koji su pravili državni udar i spremali atentate, nije mi svejedno.

5. ma de odlican ovo je 480p na youtube, sramotno

cekam 21. januar pa nek ima i blurej 1080

6. Imate the irelevant na filmoviti, HD.

7. The Revenant odličan. Osim Di Kapria koji je na top nivou, Hardi vrlo pokidao ulogu!

8. Армине јеси коначно погледао овај филм http://www.imdb.com/title/tt0920458/
    ако ниси стави га на скидање сад одма сад, прејак је веома

9. daj torent brate ne mogu naci po originalnom nazivu

10. Samo da kažem da sam gledo ove Ratove zvezda. Klasika, dobar film, i standardno hrabar crnjac i pametna devojka jebem ti sve

11. el nema subova jebenih, normalan snimak ?

gledam kad zavrsim the knick

12. ne skida uopste nema sidera ajde siduj picko :D

13. сидујем царе нешто то није у реду код тебе. мени скинуло баш брзо, све 1.1 Мбит у секунди, значи макс

14. ево још сам побрисао остале торенте и повећао брзину аплоуда али нешто не приказује никакву активност

ArminVanBuuren
    el nema subova jebenih, normalan snimak ?

gledam kad zavrsim the knick

имају шведски субови али су бијела ситна слова не примјети се упште. Али то је најбољи снимак што сам нашао

15. a necu subove svejedno, cek da probam da nadjem