Dakle, filmovi

1. Eru Ilúvatar
    dajte neku komediju situacionu, otprilike više događaja koji se prepliću, u fazonu ''lock, stock and two smoking barrels'' filma, ako sam potrefio naziv

?
    http://www.prva.rs/upload/boxImageData/2015/01/20/72585/mala-vanja.jpg

2. Rrrrrrrr odgledaj

3. koji je fazon sa ovim?
    www.imdb.com/title/tt1675434/?ref_=nv_sr_1
    pa jebemu boga 8,6 nema 10000 boljih filmova po svim parametrima
    jes film u toj nekoj negde dobroj energiji i ima pricu solidnu ali da bi me zadovoljio brate treba mnogo vise. generalno zanimljiv film, hrpa smesnih scena, gluma perfekcija onaj crnac isto + jedan i imam osecaj da je bas odl prestavio averidz srb model ponasanja pa mi je zato i bio prihvatljiv film. mada opet "ima to nesto".
    I jel ona zadnja scena simbolizuje kao kako je crnac ostavio njih onako tako je i nas film napustio kao in medias res kao nespremne takoreci ,odjednom

4. bas me je iznervirao film

5. филм пребија, од мене има десетку. и не мораш овако безобразно да спојлујеш.

ко је оно причао да му је "sicario" одличан филм? волео бих да проговоримо о пар ствари, мене је разочарао вилнев баш, после "incendies" и "prisoners" сам очекивао да баш испребија, ово ми је остало бљутаво. јесте да сам га гледао из двапут, и развлачио се нешто, ал' баш ме није очарао.

6. Sikario je prazan nekako, ali ok za ubiti 2h

7. Intačbls je extra film. Ali rrrrrr sabija.

8. Прцурео Тарантинов "The Hateful Eight", има на филмовизији добар снимак

9. Пети Елемент исто се појавио, солидан снимак

10. I ja sam očekivao nešto više od Sikarija. Jedino što mi se zaista svidelo u filmu je del Torov lik (i logično, njegova gluma). Ali ona jebena scena na granici gde likovi prikazuju one batice u Impali, ja stvarno ne znam. Baja skroz istetoviran, uopšte se ne da pretpostaviti da je jebeni mafijaš.
    Inače, je li gledao neko ovo?
    http://www.imdb.com/title/tt2718492/

11. Izašao Marsovac blurej
    ollanik likes this

12. Odgledao Marsovca juce, gotivan film odgledati uz čaj i domaćicu.

13. Domaćica - dijetalna je sig

14. Nema dijete do 8. brt, ne isplati se :d

15. Pa nakucaćeš 120 kg