Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
nije loš ovaj haj fideliti. malo je depresivan jer se donekle poistovetiš sa kjuzakom, koji je teška debilčina u ovom filmu. baš ba jadno stvorenje. ali je poučno svakako.
Marsovac klasična američka bljuvotina za dizanje lažnog morala debelih amera.
kuratore kako se boris sad kad te je oko nove godine ostavila devojka
loše brt :(
sklupčam se u fetusni položaj i razmišljam šta sam sve loše radio u životu
upropastila mi praznike kurva ni rebarca ne pomažu
Grimizni vrh je l' stvarno vrh ? Cuo sam da ga je Stiven King nahvalio.
hahahahah :D
Odgledao sam Martian, The Revenant i The Hateful Eight.
Marsovac ima nesto originalnosti i nesto dobrog humora. I to je to. Jeftine fore za jeftinu publiku, mnogo vec vidjenih stvari i nekoliko pateticnih scena koje neutralisu ovo malo originalnosti i dobrog humora. Uz to, Met Dejmon (ponovo) nastoji da deluje kao laksativ, iako moram da priznam da je veci deo onoga sto je dobro u filmu njegova zasluga. Ocena: 5.5/10
The Revenant je vec film koji vredi odgledati. Scenario je odlican, kamera jos bolja. Malo mi je islo na kurac to sto je ovo jos jedan u nizu filmova gde Di Kaprio glumi lika kojeg goni proslost koja se tokom filma javlja u iseckanim komadima. Nemam narocite argumente zasto je to lose, samo znam da mi je pokvarilo celokupan utisak o filmu. Ocena: 7.5/10
The Hateful Eight. Filmcina. Jebeno remek-delo. Oterajte u pizdu materinu sve koji su vam rekli da je ovaj film los, pogledajte pa procenite sami. I ako procenite da je film los, oterajte sami sebe u pizdu materinu. Kupite kartu za bioskop ako imate kinte, a ako nemate ustekajte se u sobu s gomilom drugara ili ribom i uzivajte. Necu reci nista osim toga da je Semjuel L. Dzekson odigrao ulogu zivota i da je ovo, po mom misljenju, jedan od tri najbolja Tarantinova filma ( a uz to i Tarantinov film koji je na mene ostavio najjaci utisak). Ocena: 9.2/10
Ovih dana sam gledao i nekoliko starijih klasika, mahom Hickoka i Kjubrika. Preporucujem ovaj film ukoliko niste gledali:
http://www.imdb.com/title/tt0040746/?ref_=nv_sr_1
јел тај нови тарантинов нешто као ђанго? пошто је ђанго срање
Na tu foru jbg
Dajte mi torent dobar za
The Hateful Eight
и мени
Могу да кажем да сам одгледао скоро све ''класике'' филмеске уметности, али Кум је некако необјашњиво успевао да ми се измигољи све ове године. У суштини, знао сам главне премисе филмова и неке ликове и неке сцене, довољно штурих информација да не испаднем глуп у друштву ако би се тема потегла. У ова три дана сам одледао све на тевеу.
Дивно.
tarantino
јел тај нови тарантинов нешто као ђанго? пошто је ђанго срање
Није, оригиналнији је, спорији је (није акција) и по мом мишљењу много болеснији (у смислу шкк сцена и хумора, што је до јаја). Јебига, Ђанго је акција, ово је по мом мишљењу више прича. Тачније, филм који је базиран на нарацији и интересантном расплету догађаја. Од мене 8.4/10. Добар је утисак оставио. Одгледао сам га, али дефинитивно идем и у биоскоп.
pa gde si ga gledao ako ne u bioskopu?...bio si na snimanju? xd
8.4 turim te na kurac ja baš
Jok, 8.3254621568
Meni je Rope dosta tanak Hičkokov film. Jeste da Džimi Stjuart daje ocenu više filmu, ali ona njegova jeftina moralna transformacija na kraju mi se ostavila mnogo njah utisak.
дајте торент мени и Бохору, будите људи
Што се Тарантина тиче - Pulp Fiction, True Romance (иако је само сценарио радио), From Dusk Till Dawn, The Hateful Eight, Reservoir Dogs, Django, Four Rooms (јебига, ипак је његов сегмент неких 20 минута иако је одличан), па онда Kill Bill. Од онога што сам гледао.