Dakle, filmovi

1. http://www.imdb.com/title/tt3346224/ interesantan film za gledanje, smesno mi je bilo kako su preuvelicali i izdramatizovali reakciju glavnog lika kad vidi dobru ribu.lik pocinje da se znoji, unervozi se bukvalno krizira.a jos veci apsurd je to sto ima onakvu zenu, prava lepotica, a ide kod kurvi

2. Insepšn je klasičan Nolan, ok je ali ništa specijalno. Mene smara taj Nolanov momenat da zarad "akcije" sjebe potencijalno odličnu priču, pa sam i batalio njegove filmove na dalje. A odgledao sam Insepšn, Memento, Interstellar i Insomnia-u. Ako se dobro sećam, Prov kaže da su Bečmeni nešto najbolje što je Nolan napravio. xD

3. Haha, Proviron se ustalio ko bogotac ovde.
    "Sačekaćemo provirona"
    "Prov je rekao da je ugao kamere preoštar"
    "Za provirona pitanje: da li gledati Drajv?"

4. i mene smara sam početak insepšna, al je opet jedan od retkih SAJBER filmova nove generacije koje gotivim i uvek pogledam kad naletim na tv-u

a memento me je udavio, recimo

5. La pitao je Prova. Ja Bečmene nisam gledao, a ostali mi se ne sviđaju , pa ni ovaj. Lolo. Antipatična mi je glava Nolan.

6. Радјард Куплунг
    bečmeni plode

Jel to neki film sa likom koji se dva puta razvodio i ima troje dece ?

7. bečmeni plode

Nema sile da ih gledam u skorije vreme, iako su mi se svi popeli na kurac sa Bečmenima. Em što ne volim Nolana, em što ne volim filmove sa superherojima. Ovo mi dođe kao kombo.

8. da razumem, ali sta 015 znaci

Petnaest minuta po ponoći, samo na B92.

9. nemam pojma, gledao sam samo prva dva dela, u prvom delu beži s kosova, a u drugom traži dovoljno veliki ćup da u njega sakrije pare

10. 015 b92 neka sifra verovatno.covek prica sifrovano, nije on jedini koji to radi.ne bi da pricam o tim stvarima, sta radi cia itd itd pa o prodaji telekoma itd itd

11. Reme Noloanova trilogija Bečmena još je i najmanje superherojština.

12. Haha, Proviron se ustalio ko bogotac ovde.

nebi rekao ja gledam santjaga kao vrhovnog ovde
    santjago>panćera>mickey
    pitanje za santjaga: kako gledati na levijatan, gde sam pogresio u gledanju sto me ne dojmi ovaj film?

13. Reme Noloanova trilogija Bečmena još je i najmanje superherojština.

Ma znam da mu nije to poenta, ali svejedno, ne da mi se. Treba mi mnogo volje da uzmem da gledam nešto Nolanovo, a trenutno tu volju nemam. A pogotovo ako je makar u naznakama superherojština (a jeste, jer je o superheroju).

14. pitanje za santjaga: kako gledati na levijatan, gde sam pogresio u gledanju sto me ne dojmi ovaj film?

Ne bih znao, nisam gledao. Ako baš ne iščekujem željno neki noviji film, sačekam malo da se slegne prašina oko njega, pa posle odlučim hoću li da ga gledam. Tako da računam da ću Leviatan gledati možda u toku ove godine.

15. i martian je superherojstina..ne znam sta je to u ljudima pa vole takve stvari

16. sta tripujes sntjago ja te nahvali ovde ko budala a ti me iskuliras. pa nije ok. zamisli nekom se obratis na ulici npr kod brankovog mosta da mu das letak kod stepenica onih i iskulirajute svi e pa tako ti se i desava zano sam da si ti onaj lik povuceni snaocarima kod stepenica sto je uve ksjeban bojim se da nije psihopata da isuce cevku da me probusi ispod letaka. kod stepenica blizim zelenjaku i daljim od kalisa. mamu ti jebem u picku

17. pogledao sam marsovca, ostavio je na mene utisak kao da sam gledao znanje-imanje

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.