Dakle, filmovi

1. brutalna godina jbg...
    inace leo sad tek dolazi u najjace godine, jos kad uzme oskara sad potpuno ce se osloboditi, pa ocekujem tek najjace uloge uglavnom u cetrdesetim i pedesetim glumci najvise objasnjavaju

2. Ako bude glumio Putina ili Lenjina kako najavljuje, moći će samo na Kustendorf doći po nagradu.

3. inace ima li ko jaci od dej luisa jebote, niko nece reci omiljeni mi je, najbolji je itd. ovako, ali kad pogledas realno nema boljeg

4. kad smo kod dej luisa i dikapria jesi gledao ti gangs of new york sto sam ti preporucio sinoc, sto slusas ove blavore ???

5. Već sam skinuo nju vorld bio jbg

6. titanik ima najlepsi saundtrek :)

7. :) jos jednom, otvaras vrata
    i tu si, u mom srcu...

i onda onaj momenak plamenski

I TI SI TUUUUUUUU, I NICEG SE NE PLASIM
    I JA ZNAM DA ĆE MOJE SRCE NASTAVITI DA KUCA.
    MI ĆEMO OSTATI ZAUVEK OVAKVI
    SIGURAN SI U MOM SRCU
    I ONO ĆE ZAUVEK KUCATI ZA TEBE

tu naravno ide ;(

8. Gledao juče Straight outta Compton. Koji pretuljanovski film brt lolo. Dobar. 8.000151718/10

9. Bohore, koji si nju vorld skino? Preporučujem ovaj, neš se kajati.

10. Gledao sam većinu filmova u kojima su glimili ostali nominovani, i u svakoj godini je bio tučen žestoko od strane barem jednog.

To je grobarska verzija. To pišu po forumima i fejsbuku.
    Istina je da je bila tuča 12 naših na 20 njihovih, trojica njihovih pala, ovi pobegli, usput im uzeto sve.

11. Ko i dalje okleva da li da ide u bioskop zbog revenanta - obavezno. I to u ove savremenije, poput sinepleksa, sa "saraund saund" sistemom, greh je propustiti. Još veći greh je gledati ga na laptopu i slično.

12. Dajte neku dobru komediju uz kokice i fantu, ali da nije bas presmiješna da se zagrcnem zbog kokica од smijeha, već da bude neki gah gah kašalj.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.