Dakle, filmovi

1. http://www.imdb.com/title/tt3460252/ bas mi se svideo,kao i svaki tarantinov, ima zanimljivu radnju, inteligentne zaplete, scenario i zacinjen je neobicnim scenama.

2. nekad odem na imdb linkove popularnih filmova, ono top 50 i onda odem u komentare za filmove i namjestim filter na HATE(1/10 ocjene)
    aoo braco mila kakvih likova ima i sta sve pisu

3. Haha, Neko, već zamišljam kakvih tu lobanja ima. Ono, upale nepostojeći intelektualni motor pa kažu otprilike ovako: "Šeron Stoun je u 'Niskim Strastima' bila previše liberalna i ženstvena (!)", pa onda "Revenant ne valja, ima puno snijega i muke, a znamo koliko djece umre od toga u Nagorno-Karabahu i Burkini Faso", "U Matrixu nisu ispoštovali gravitaciju, fuj!", onda "U Full Metal Jacketu oficiri su previše strogi i nepristojni prema vojnicima" i božemesačuvaj šta sve ne govore.

4. Је л' видео неко да излази ово?
    https://www.youtube.com/watch?v=Q_oQFplWs_g

5. Ja prekjuce. Kacio Vragolaz

6. Brestskaya krepost mi deluje dobro.taj cu da pogledam.

7. Video sam pre neki dan. Ne znam kad će film izaći, odgledaću ga vrv.

Ako im je Tito šuknuo, onda eto jednog razloga da ga (bar malo) zagotivim.

8. The Big Short (2015)

Први утисак о филму ми је био да је превише неповезан, да обилује
    наративном динамиком коју не стижем да пратим, те сам био више збуњен
    него импресиониран.
    Термини попут ... хипотекарни кредити другог реда, токсичне активе, хеџ фондови... просто су ме одбијали.
    Зато реших да мало проучим материју и поново одгледам филм.
    Опет, више као лаик него експерт за компликовани банкарски систем.

А филм је заправо сјајан иако захтева изузетну концентрацију.
    Инспирисан истоименим романом Мајкла Луиса, филм представља истиниту причу о краху берзи крајем 2008 године и неликвидности инвестиционих банака што ће довести до светске економске кризе.
    Елем, четири главна лика предвиђа шта ће се десити и успева да заради велики новац захваљујући безобразлуку, глупости и похлепи великих банака.
    Филм је успео да докаже како овим светом владају кретени и не вреди га препричавати.
    Кристијан Бејл је, по мени, одиграо своју животну улогу.
    Више га ценим после овог филма.

9. i kako ja da se u velikom kratkom koncentrisem na objasnjenja termina kad lezi margot robi u kadi

10. ljakse istina da treba dosta koncentracije, drago mi je da si uvideo kvalitet filma

ubacivanje margo klasicna sabotaza hahah

11. klasičan amerikan drim film sa željom nekim mentola da se pokažu kao da su kul face protiv sistema u je, uvrnuta sam lobanja ne kupam se nosim istu odjecu ala zucker ili dzobs ali hocu da ljudi misle da sam faca a bio sam jado najveci
    jebao im novac u dupe,. opet su debilčine kako god obrnu .).

12. ma i jesam, nekih 50 minuta gledao
    smorio se od mentola koji hoće da se pokažu kao da su kul face protiv sistema u je, uvrnuta sam lobanja ne kupam se nosim istu odjecu ala zucker ili dzobs ali hocu da ljudi misle da sam faca a bio sam jado najveci
    jebao im novac u dupe,. opet su debilčine kako god obrnu .).

13. Makaronac da li isto misljenje imas i o Vuku sa Vol Strita?

14. odlicno pitanje kolega

15. Хахах, оваква срања је чак и забавно гледати. џД
    http://www.imdb.com/title/tt2246549/

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.