Dakle, filmovi

1. Dajte taj sto se vama dvojici svidja da zovem vucica da ga proglasimo naj filmom u istoriji i da se pusta u svim sinepleksima svake subote od 22h

2. Pseto, ovo je npr. do jaja film. Holivudski je i svidio bi ti se. Ako ti se ovo ne sviđa, gledaj Sicario, mnogo je ljuta akcija, zvuk strašan i totalno te odvede u Huarez međ ljute glave.

3. Koje ovo jbt kazem dajte taj da vidim

4. Jebes zvuk ja gledam na mute da ne probudim ujaka

5. http://www.imdb.com/title/tt2886632/ - Zahtevan si. Onda moram na sigurno. Ovaj film je totalno pseto88 fazon.

http://replygif.net/i/104.gif

6. Jbt samo sam pitao koji se film dopao i tebi i remeu ne vidim razlog za zlu krv

7. Mene čudi kako Reme i Prov nemaju više zajedničkih stvari obojica su mladost posvetili sebi zarad jebanja ali ne ide jbg

8. *obojica su mladost procerdali sebi zarad jebanja ali ne ide jbg

9. Bas si slab sa terminologijom danas

10. to si ti mislio da kažem ali generalno sam mislio na to kako su posvetili se sebi tipa reme je učio kako se kreću radio talasi a prov oblačio helanke kad radi čučanj, kapiraš a-ha ha-ha momentić kao radili na sebi d abi bili bolji da bi jebali ali brt to ne ide tako znaš i sam nemoj me sa terminologijom sad retki su danas petki ovde naći čar na dar pahuljice sa čokoladom premija je osećam se blagosloveno lutrijskim dobitkom

11. Shvatio sam ja skec tvoj ali ti moj kontraskec nisi shvatio-svo to tvoje ali bezuspesno jer nisu jebali

12. Shvatio sam ja kontrskeč tvoj ali sam smatrao da se kontraskeč podrazumeva ako skeč je tu ali shvatam sada da sam pogrešio da me sujeta izjela i da kontraskečevi su tu samo da nekoga svaki dan nasmeju i da im se ne ima uzimati za zlo to

13. Bitno da smo mi zdravo brt moj u tudjini napaceni nije lak hleb tvoj uz tebe smo izdrzi i donesi nam friske ribe

14. Ne moram da večeram sad uopšte baš me zasitilo tvoje poštovanje mog krvavo zarađenog hleba. Tvoje poštovanje mog rada u tuđini meni hrana.

15. http://www.imdb.com/title/tt0421238/

The Proposition
    Znaju Australijanci da naprave dobar nasilan film. Režirao Džon Hilkout (The Road i Lawless, isto majstorski filmovi, za one koji ih nisu gledali), scenario (i briljantnu muziku, naravno) u svom stilu napisao Nik Kejv. Radnja nije nešto komplikovana, ali je sve odrađeno odlično. Glumci ojebali. Deni Hjuston, Gaj Pirs, Rej Vinstoun - svi odlični.

16. Odgledao Solarisa od Tarkovskog. Jedinstven i predobar SF film, sporog tempa sa jako lepim i dugim kadrovima (tipicno za ovog majstora fotografije hehe). Imam zamerku sto Tarkovski nije uspeo da nekako produbi pricu o moci planetarnog okeana koji ulazi u podvest coveka i iz toga pravi kopije dragih ljudi koji umiru i vaskrsavaju 21567 puta. ;D Surealizam je na zavidnom nivou. Sve u svemu, dacu mu ocenu 8.4/10

17. Dzankee
    Preporuka za The Big Short, najjači film 2015 koji sam odgledao (ostali mi još Room i Spotlight)

Хело, Џанки. Биг Шорт је најгори филм на овој
    последњој додели Оскара.
    Не знам ни зашто ни за шта је номинован.
    Енивеј, филмови као што су Рум и Спотлајт су далеко
    квалитетнији.
    Погледај, па ћеш видети зашто.
    Мрзи ме сад да ти причам о филму Биг Шорт,
    али врло брзо ћу у педесетак реченица изнети своје драгоцено
    мишљење о том зајебаном филму.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.