Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jedino što je zanimljivo u filmu je taj suptilno progurani rasizam.
A loše se sećaš jbg
I prestani da koristiš reči koje moram da guglam da bi izgledalo kako nisi nemač pojma
A Reme nomoj tako, ima film i onu drugu stranu, gde se neobavezan lik kao taj crnja, samo što je zezer i raspoložen za zajebanciju nađe u gomili para i krene da izlazi kao čovek, počne da vozi aute kakve nikad neće.... tu se i nalazi negde ta poenta da nije sve u parama nego u stavu. Istina, da je belac sve to radio ne bi imalo takvu težinu, što doprinosi temi o rasizmu.
Ali ako izbaciš te stvari nije to toliko loše....
Pa ono, ti i Pseto ste bili kao Džo i Averel Dalton po visini, a ti proceni ko je ko.
Šta tačno nisi razumeo? Kvadriplegičar ili rasizam?
Brt Coa ima 197 tipa ja 179 a ti sa svojih 164 mogao si biti ono kuče puno buva što je čas kod Taličnog Toma čas kod daltona XD
Svaka sličnost sa stvarnim likovima je nenamerna.
E da, u našoj priči belac vozi kola, a ne kolica.
Lololo, nema šanse da si 179. Onda si moje visine. A delovao si niže dosta.
Jebem ti sve kako se zove taj ker iz Taličnog Toma?
jebiga, nija fora kad si bio u štiklama :D
sori Reme :D
Ma Caro, film je suvi prosek, nije katastrofalan, ali je ishajpovan previše i to je to. Ništa specijalno humor, priča koja zagreje srce američkoj domaćici i ništa mnogo više od toga.
Delovalo je i meni da nisi peder pa si se ljubio sa Fejzbukmanijakom u usta i vatao pod astalom
:*
Hahaha, koliko nemaš ideju šta da kažeš Boh.
Wlajko da l Buvara?
Hahaha
primećujem tendenciju da postaje opšteprihvaćeno ponašanje potprcavati Boxa, nije ovo prvi put. Jebote šta je sledeće
Ali jebote šta je sledeće???
A šta bi moglo da bude.
Neću da kenjam, ali ti bombas dečko stvarno nisi svestan koliko je ovo jadno zvučalo.
Kao za sendvič da radiš.
caro brt, sad ozbiljno nemoj se više blamirati
Ljubomoran Bombaš što smo njega već izgustirali. Oće još.
uzgred editovo si post što znači da si nesiguran u svoju priču