Prijava

Neko gledao film Click?Meni to znači ono vrhunski film.

http://www.imdb.com/title/tt3896198/ Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) nije lose dobar je

Odlican, ako ste u nokdaunu sa raspolozenjem ovo ce vas podici
http://www.imdb.com/title/tt0109445/

http://www.imdb.com/title/tt0491175/ glup film do bola, nerazradjena radnja puna rupa.Sta napravi dzordz kluni verujem da ni on ne zna sta je hteo
http://www.imdb.com/title/tt4572792/ moze da se gleda nije los

Odgledah par filmova poslednjih par dana:

Maudie: Solidna drama biografija, onako veoma sporog tempa, jer pretpostavljam da film o folk-artiskinji (ne znam kako ovo drugačije da napišem) iz ruralne Kanade, definitvno nema osnova za brzinu bilo koje vrste. Odlična gluma.

I, Tonya: Odličan film. Tonja Harding ludak klasičan, ali i pored toga što je ona sama bila luda, način na koji je snimljen film je odličan, izbor glumaca odličan i generalno jedna od boljih biografskih sportskih drama koje sam gledao.

Wonder: Pa ono, limunadica klasična, deformisani klinac kreće u školu pa osvaja srca svih, čak i čuvenih "nasilnika", kadrovi prepuni belaca, crnaca, žutaća kako su svi zajedno i tako to....sto puta viđeno, generalno glup film.

Shape of Water: Čuo sam pre gledanja filma oprečna mišljenja o ovom filmu. Neki kažu da je ekstra, neki da je teško sranje. Meni je jako dobar film. Glumci obavili svoj posao ekstra, neobičan je, Giljermodeltorovski bajkovito snimljen, pomalo onako na trenutke blago boles'an, al sveukupno jedan od boljih filmova u 2017.

Brawl in Cell Block 99: Pa šta znam, na trenutke je dobar film, na trenutke bezveze. Ima nekih rupa u zapletu svakako, al aj to gore-dole, može se progledati kroz prste. Ume da bude dosadan jako, pa onda odjednom naiđe neka gotivna scena. Vins Von je dobro uradio posao generalno, al prosek film. Može da se odgleda, mada stvarno nije nešto.

Smorio sam se žešće na voter of šejp, ima tu neku poruku da svi umaju pravo na seks i da trebamo prihvatati različitosti....otprilike sam na pola filma otišao na vikipediju i pročitao plot. Gluma je dobra, baš.

Whats eating Gilbert Grape (1993)

lep film stvarno. Gluma jako dobra, Johhny u svom klasicnom maniru, a Di Caprio izdominirao retardiranog klinca.

Takodje sam nedavno gledao Hadersfild, ne znam da li je bilo ovde reči o tome, ali ako nije, treba baciti bar par komentara vezanih za taj film.

(ceka se Thilmo da kaze kako je hadersfild los film)

Odlican film inace, malo sporiji u pocetku, a i vidi se da je tekst napisan prvo za pozoriste, ima tu dinamiku dramskog teksta, ali opet solidno ukomponovano u film. Pokriveni su dobro likovi iz te generacije, sto su mladost sprcali 90-ih, to su te price uglavnom. Na Glogovca ne treba trositi reci, jedna od boljih njegovih uloga.

Ako volite filmove koji govore o mentalno zaostalim osobama, dva su takva - kisni covek I zovem se sem, ostali nek se poredjaju po volji

Lol ispred ostalih po količini patetike...
Odlična gluma, ostalo je prosek.

Hadersfild je moćan film. Režija je slabija, kao i celokupni tehnički deo jbg ipak nastao kao dramski tekst.

pa o glumi i pricamo, hahahaha

kisni covek I zovem se sem

lol. U najbolju ruku su okej, gluma je odlicna sto rece Raja, sve ostalo suvi prosek. Tipa Zovem se Sem je jebeni Kramer protiv Kramera sa mentalno zaostalim Son Penom. Ima mnoooogooo boljih filmova sa tom tematikom.

e gde si, ahahahaha

Ako volite filmove koji govore o mentalno zaostalim osobama, dva su takva - kisni covek I zovem se sem, ostali nek se poredjaju po volji

Ne deluje mi da pričaš o glumi. Ali dobro, sledeći put jasnije napiši o čemu pričaš.

pa jasno je navedeno da pricam o glumi sta nije jasno

Smorio sam se žešće na voter of šejp, ima tu neku poruku da svi umaju pravo na seks i da trebamo prihvatati različitosti....otprilike sam na pola filma otišao na vikipediju i pročitao plot. Gluma je dobra, baš.

Da, kontam kada mi neko kaže da ga je film smorii ili mu se nije svideo. Ima elemenata da se ne svidi svakako. Meni se ipak svideo, a mož' biti ponajviše zbog onog kako je snimljen, onako bajkovito, pa me pravario :)

Opet pogledah Drive.

Uvodna scena 10/10
Ostatak filma 6/10