Dakle, filmovi

1. Stavi, ali mislim da znam na sta mislis, drugovi mi neki gledaju preko toga.

2. Овај

ЕДИТ: Како вам се чини? Видех горе пар предлога, ако има још неки овако добар сајт дајте линк.

3. Gde iskljucujem adblock

4. Е то не знам, мени није ни био укључен. :)

5. http://www.imdb.com/title/tt0113540/

Ne znam da li je već bio, ali ovaj film je što se mene tiče jedan od zajebanijih koji sam gledao. Iako deluje da je dokumentarac, nije. Veoma sirova priča u filmu.

6. Sunce ti jebem kolko me taj film potreso gonzo. Zaista dobar film.

7. Murinjo, Once Upon A Time In America sam gledao vise desetina puta... :D Sinoc sam gledao Andjele i Demone , nisam ga dugo gledao... Mada, bolji mi je ipak Da Vincijev kod... :)

8. Sinoc sam gledao Andjele i Demone , nisam ga dugo gledao... Mada, bolji mi je ipak Da Vincijev kod... :)

Nisam video lošije filmove rađene po knjizi. Mislim na odnos knjiga/ film. Sve Braunove knjige jebu, pogotovu Anđeli i Demoni, a filmovi su teško razočarenje..bar za mene.

9. Izgleda razmišljaju da Vin Dizel bude Hanibal lolololo
    Mislim, ja obožavam Dizela pre svega zbog ridika, ali nešto mislim da ne ide baš da on bude Barca...

10. Novi Betmen je najbolji jebeni film ikada.

11. Aždajo, objasni mi šta je genijalno u tom filmu? Ja ili sam mnogo glup ili gotovo uopšte ne kapiram zbog čega se film svideo gotovo svakom.

12. Novi Betmen je najbolji jebeni film ikada.

Ja sam se neprestano ježio tamo negde od (pre) sredine filma pa na dalje.
    Ne možeš, a da ne budeš pod utiskom.

13. Sad svi Betmeni lololo

14. Mi smo fejk Betmeni iz drugog dela.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.