Dakle, filmovi

1. Gledao sam neki film pre koji mesec i mnogo mi se svideo.. Al ne mogu ga nadjem.. Radnja ide...
    Neka bogataska porodica..
    Deda najbogatiji.. Umre.. I dodju svi na otvaranje testamenta. Svako po nesto dobije sem.. Unuka.. A on neki bahati bogatas, pravi neke zurke i te kurce..
    Ali.. I deda je njemu ostavio, ali mora prvo da odradi par stvari pa dobija 10 miliJonceta..
    I tu se necka ovo ono, ali krene.. Prva stvar je da pravi ogradu na nekom selu, zivi na selu i sve radi 30 dana. Sve u svemu.. On je zaradio tih 10 miliona... Shvatio je koliko je bio bahat i to sve.. Na kraju dobija 10 miliona i jos 100 miliona uz to.. I hoce da gradi neku bolnicu i to..

Moze neko da desifruje sta sam rekao i da mi pomogne? Ko'i 'e film to?

2. Gledao sam neki film pre koji mesec i mnogo mi se svideo.. Al ne mogu ga nadjem.. Radnja ide...
    Neka bogataska porodica..
    Deda najbogatiji.. Umre.. I dodju svi na otvaranje testamenta. Svako po nesto dobije sem.. Unuka.. A on neki bahati bogatas, pravi neke zurke i te kurce..
    Ali.. I deda je njemu ostavio, ali mora prvo da odradi par stvari pa dobija 10 miliJonceta..
    I tu se necka ovo ono, ali krene.. Prva stvar je da pravi ogradu na nekom selu, zivi na selu i sve radi 30 dana. Sve u svemu.. On je zaradio tih 10 miliona... Shvatio je koliko je bio bahat i to sve.. Na kraju dobija 10 miliona i jos 100 miliona uz to.. I hoce da gradi neku bolnicu i to..

Moze neko da desifruje sta sam rekao i da mi pomogne? Ko'i 'e film to?

Da nije ovaj? The Ultimate Gift

Inače, imaš temu za ta pitanja, Zna li neko koji je ovo film?

3. Maggie Gyllenhaal, jedna od nalepših glumica na svetu.

аххахахаха јеботее

4. Подсећа на ану бекуту

5. pre bih karao njenog brata.
    zajebavam, ne bih, pre bih nju ipak, tj ako se mora baš...

6. Дао бих јој да ми пуши.

7. e da, pre koji dan skinuo ovaj
    http://www.imdb.com/title/tt1259014/
    i drugi deo
    http://www.imdb.com/title/tt0411272/
    al nikako da se nakanim da odgledam.

bejzd on d čru stori, a kasel ne može da omane.
    čak i u ovom 'slabijem' filmu, kasel objašnjava loodilo
    http://www.imdb.com/title/tt0450843/

8. Мени и даље није јасно што који курац скидате филмове кад сваки можете да нађете за мање од пет минута, ваљда смо догурали дотле.
    То је исто као да на мобилном не користиш блу тут него инфра ред.

9. pa Šerloke, ono, nema svaki dvdrip i titl, a ja bez titla nema šanse da gledam na kompu, čak i ako je srpski. tru stori.

10. Мени и даље није јасно што који курац скидате филмове кад сваки можете да нађете за мање од пет минута, ваљда смо догурали дотле.

Како мислиш?

11. Taj je high hvala majstore..
    Izvinjavam se, ova mi pre dosla pod ruku

12. Taj je high hvala majstore..
    Izvinjavam se, ova mi pre dosla pod ruku

Kad god zatreba, tamo postavi pitanje, odgovaram tačno 97% :)

13. pa Šerloke, ono, nema svaki dvdrip i titl, a ja bez titla nema šanse da gledam na kompu, čak i ako je srpski. tru stori.

То да.
    Е и још једна мана су јебене биоскопске главуџе, сваки фактард од неспособног пирата оде у биоскоп и снима како неки дебели лик пије кока колу и једе кокице, и ти умјесто да гледаш Бетмена гледаш његов потиљак који је већи од пола Русије.

Како мислиш?

Конкретно мислим на сајтове попут пиратеријењ.

14. Ja skidam filmove jer mislim da posedovanje nekih filmskih ostvarenja predstavlja neophodnost. Poput cetkice za zube. Hoces da kazes da si spreman da ,jednog dana kad pukne internet, ili bubasvabe postanu vladari interneta i ne bude sajtova za online gledanje filmova u kojima glume ljudi , sasvim opusteno prihvatis mogucnost da ne odgledas jos jednom Green Mile, ili Fight Club, ili Kuma, ili Betmena?

15. njah, čim odgledam, brišem. osim ako stvarno vredi pa mećem u folder ZA REZANJE. onda mi se nakupi tako nešto na hdd, nema mesta, a neam ni diskove, i koi će mi kurac kad sam ih već gledao, ćao će, dilit.

16. sasvim opusteno prihvatis mogucnost da ne odgledas jos jednom Green Mile, ili Fight Club, ili Kuma, ili Betmena?

Све је то ре.ла.ти.вно

osim ako stvarno ne vredi pa mećem u folder ZA REZANJE. onda mi se naku

И осим ако у питању није неко остварење попут ниских страсти па га сачуваш за сваки случај, ваљаће..

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.