Dakle, filmovi

1. torenti, kaki onlajn, kake pičke materine. torenti.

2. torenti, kaki onlajn, kake pičke materine. torenti.

3. torenti, kaki onlajn, kake pičke materine. torenti.

4. torenti, kaki onlajn, kake pičke materine. torenti.

5. vrh vrhova, jedan od omiljenih

6. добар је, мада ми није нешто не знам колико драг

7. 7edam je zakon od filma, a devedesete su nam pružile još nekoliko nezaboravnih trilera:

Dežurni krivci
    Poverljivo iz L.A.
    Vrelina

8. http://www.imdb.com/title/tt1289406/
    Е па овако нешто нијесам очекивао од Мајкла Кејна, поготово не у овим годинама. Прави осветнички, сам-против-свих-јебаћу-им-матер-свима филм.

9. Nisam neki ljubitelj filmova sa tom tematikom, ali LA Confidental me je oduševio.
    Zanimljivo je kako uvek ista ekipa u tim filmovima, Spejsi, Paćino, de Niro...

10. Само се надати да неће бити још једно новопечено Холивудско срање. Због Вилиса дефинитивно вреди одгледати филм, па какав год био..
    http://www.imdb.com/title/tt1606378/

11. Jes da je malo više neki "holivudski" šmek, al jako, jako dobar film. Svi koji nisu odgledali bi trebalo to da urade, em zbog kvaliteta, em opšte kulture.
    P.S. Znao sam šta je u kutiji, njanja nja nja.

12. Znao sam šta je u kutiji, njanja nja nja.

hahaha +1

13. Znao sam šta je u kutiji, njanja nja nja.

Mislis na glavu njegove žene?

NJA
    NJA

NJAAA

14. Odgledao sam 50/50, i nisam plakao na kraju. Al' sam se zato smejao na mnogo dobre fore sa početka. Kakva drama sa hepi endom, prelepo.

EDIT: A i ona umetnica je esktra, a i doktorka mala je uh.
    EDIT na EDIT: Ali ne skidaju se gole, samo su lepe. Tako da ne gledajte film zbog golotinje nego zbog kvaliteta.

15. okej je taj 50-50, al mene smorio, nisam mogao da gledam u jednom dahu, već u par navrata. slabo mi držao pažnju. ali gotivan mi je set rogen, zbog njega sam se najviše i nakanio da odgledam film.

16. http://www.imdb.com/title/tt0119174/ - какав је овај?
    Планирао сам синоћ да га гледам на двд ал нешто се сјебао усб, могу да се сликам сад.

17. Odličan, odgledaj obavezno, nije kao Borilački klub i 7edam, ali je svakako kultan.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.