Dakle, filmovi

1. Нисам гледо ово "у име оца" ал' звучи интересантно, мораћу да одгледам.

2. Rado bih sve odgledao, ali nemam gde da nabavim...

3. Pogledaj Šerlok, jer film ima onu duboku raspravu između homo poetikusa i homo politikusa. Jedan sažetak političke i kulturne krajnosti kroz DDL koji je u ovom slučaju pristalica kulturne struje vremena nateran silom da se bori protiv režimskih grešaka. Istinita priča. Pete Postlethwaite odrao igra oca i Emma Thompson igra advokata, ma da ne serem sve ćeš videti.
    http://www.youtube.com/watch?v=LP2-hfe6VnI čuj filmsku temu, tekst sabija.

4. Billy Sharp
    Rado bih sve odgledao, ali nemam gde da nabavim...

Možeš preko torrent-a, pod uslovom da ti je net iole normalan.

5. Nije baš, telenor sa 10 gb saobraćaja mesečno, pre par dana podigoh na 30gb, valjda će ostati na kraju meseca da se skine ili pogleda neki.

6. Nije baš, telenor sa 10 gb saobraćaja mesečno, pre par dana podigoh na 30gb, valjda će ostati na kraju meseca da se skine ili pogleda neki.

Ko te jebe kad si student i nije ti deda kupio stan u Beogradu, lolo!
    Kako sam se ja zajebao kad sam taj paket uzeo, nisam svestan!

7. Ako si iz NS- a ja ti mogu prebaciti. Za filmove i knjige izlazim u susret, uvek, mada knjige ne dajem, samo preporučujem.

8. Nisam u BGu, nego u Subotici. :)

9. u ovom slučaju pristalica kulturne struje vremena nateran silom da se bori protiv režimskih grešaka.

Управо тако нешто ми и треба, и одушевљен сам овим саундтреком, одгледаћу.

10. In the name of reason
    In the name of hope
    In the name of religion
    In the name of dope

In the name of freedom
    You drifted away
    To see the sun shining
    On someone else's day

In the name of United and the BBC
    In the name of Georgie Best and LSD

Oni su se gore kokali nego mi ovamo, samo što je lobi toliko jak da im ne možeš ništa, a pored svega toga mi se prilično razumemo sa njima, jer je naučno dokazano da imamo veliki procenat sličnosti sa njima (Ircima). Lično voleo bih otići da živim u Irsku, nije bitno koju. Još nešto fascinira me ovaj duh da im je Džordž Best važniji od svakog heroja, tako je i kod nas na primer Piksija, Džaju ili Đorđevića vole više nego roditelje.

11. Па мени је сан да живим у Ирској, обожавам ирску музику, ирску културу.. Готивна ми је та борба која већ траје више од 800 година, покрет ИРА, келтска историја.
    А чујем да Ирци и нас готиве на неки чудан начин..

12. Irci isto misle da smo mi Kelti, ali im neko zaboravio reći da su nas Turci karali par vekova.

13. Onda definitivno treba da gledaš Šeridanove filmove, bar ove koje sam naveo, bez subjektivnosti, to su zaista filmovi koji su obeležili njegov rad.

14. Проџараћу све бре, само да нађем мало времена :)

15. http://www.imdb.com/title/tt0758758/
    Сад сам погледао филм, баш ми се свидео. Препун емоција.

16. SoulOfMySoul

Boleština, ali kul je.
    http://www.imdb.com/title/tt0364569/

Ovo nikako d'odgledam, već planiram neko vreme. Mada, u zadnje vreme mi vijuge toliko slabo rade, da mogu samo neke glupe filmove da gledam.

17. Proviron u čudu sam, nisi to pogledao, skidaj koliko večeras. Što babe kažu greota, predlagao si i gledao si mnogo dobre filmove. Moj savet što pre gledaj.

18. Stavio sam "Oldboy" za skidanje! Kad odgledam, šerovaću utiske!