Dakle, filmovi

1. Larry Underwood
    Đe je izaš'o? Gledam po torentu, samo ima skrinera onih od ranije. Da nisu možda dobri skrineri, k'o za Vuka?

U bioskope :D jos ovaj sam hteo da sacekam da odgledam sad ostale nominacije ,pa da vidimo gde je ko ,mada mislim da je ovo jadna godina...

2. A jebga, ja se ponadao. :/

Gledao sam sinoć španski film ,,Metod'' http://www.imdb.com/title/tt0427582/, neko je preporučivao. Sličan filmu ,,Exam'' http://www.imdb.com/title/tt1258197/, ali bolji po mom mišljenju. Ne bih spojlovao, ko voli taj fazon nek gleda.

3. Da li da gledam Gravitaciju na velikoj plazmi u Blu-ray formatu ili da idem u bioskop i da se tripujem uz 3D? Ima li velike razlike u doživljaju?

4. gledam zerkalo, ili mirror iliti zrcalo od tarkovskog i jebeno ne shvatam. i ne samo to, ne shvatam prizor da u jednom delu pada kiša, a u drugom ne škk

5. Tarkovskog je teško objasniti. Jebiga, može da se diskutuje o njegovim filmovima kol'ko oš.

6. zna li neko sta bi se moglo naci, u onih 28 izbacenih minuta iz Kjubrikovog Eyes Wide Shut? kazu da nije htio izbacit te scene pa ga poslije koknuli... vjerujem da to ni ne postoji te da je totalno unisteno, steta, film je stvarno fascinantan, mozda se na prvu cini dosadan, ali nevjerovatno koliko taj film slojeva ima, koje naravno trebalo jace zagrebati

7. Uskoro izlazi četvoročasovna verzija filma "The Wolf of Wall Street" gde će biti delovi još nekih seks. scena i dešavanja kojih nema u tročasovnoj verziji.

8. zna li neko sta bi se moglo naci, u onih 28 izbacenih minuta iz Kjubrikovog Eyes Wide Shut? kazu da nije htio izbacit te scene pa ga poslije koknuli...

Po toj logici bi Oliveru Stounu sada davali dva'es godina.

9. NekoOdNekud
    Da li da gledam Gravitaciju na velikoj plazmi u Blu-ray formatu ili da idem u bioskop i da se tripujem uz 3D? Ima li velike razlike u doživljaju?

Ne razumem.
    Hoćeš da kažeš da si u mogućnosti da na velikoj plazmi u Blu-ray formatu gledaš filmove?
    To je sramota da čujem, jer sam siromašan. Nemoj mahati bogatstvom.
    Inače je film Gravity (2013) dosadan iovako ionako.
    Možda jedino ima smisla ako se gleda u 3D, ali to, čini mi se, ima više veze sa visokom tehnologijom, nego sa filmom.

highlighter

Čemu ti služi apostrof iza dva?

10. Exit Humanity http://www.imdb.com/title/tt1781812/?ref_=nv_sr_2

Onako, kod tebe? Gledaš zombi filmove, ne moš išćekat novu epizodu Walking Deada, boli te kurac.

11. Gravitacija valja samo u 3D, msm nije da je govno, ali prenaduvan totalno

12. Thor: The Dark World. Negde posle 5 minuta sam sebi rekao: "O, jebem te radoznala". Nisam ga ni završio, možda danas ako se nateram. Jedino što je simpa u filmu onaj lik što igra Lokija (ništa gej), ostalo sve nagruvano, stereotipno, nakrpljeno na mišiće, a opet isprazno. Na momente sve toliko groteskno loše kao da gledaš neku parodiju. 3/10.

13. Užasan je Thor:The Dark World . I ja sinoć počeo da gledam, toliko retardirane scene da sam prekinuo na pola. Možda da imam 6 godina, ložio bih se na one retardirane letove letjelicama i ostala glupa govna.
    A i scena kad kopira Ahila sa pitanjem"Još neko" me je i tokom trejlera ispizdila a evo i opet. Užasan film, kome se ovo sviđa neka javi ovde na temi, da mu zaobilazimo prijedloge.

1/10

14. Dobro je onda da ga izbrišem, nije mi jasno što sam uopšte skinuo to s obzirom da je prvi deo jedan od najgorih filmova koje sam odgledao u životu.

15. A i scena kad kopira Ahila sa pitanjem"Još neko" me je i tokom trejlera ispizdila a evo i opet.

Da, da, da, opičio me mali transfer kad sam to gledao, dobro si me podsetio.

16. brzo jer ima mnogo sidera

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.