Dakle, filmovi

1. The Passion of the Christ. Spominjali, pa da pogledam. Ovo meni preodličan film, najbolji od svih koji sam gledao o Isusu. Brutalno do koske, ništa njami-njami, slojevito, ozbiljno, baš da se uživiš. Od sitnih scenskih detalja pa do kompletne slike vidi se da se svojski Gibson potrudio. Vidim da dosta pedera kritičara zamera što je prekrvav film, čak ga nazivaju i morbidnim, ne kapiram ih - pa, rođeni, ako ćemo po priči, nisu Isusu lupili dva šamara, ukorili ga i poslali kući, mora biti prljavo i krvavo. Kapiram da bi bila bolja ocena da šupački jevrejski lobi nije na sve strane tužakao film i Gibsona na antisemitizam, a po mom mišljenju nigde antisemitizma, koliko je (da je) Novi Zavet antisemitski, toliko je film. (Informišite se malo na netu koja je hajka na Gibsona bila ako ne znate priču). Još jednom, pogledajte film, ako ništa, neće vas ostaviti ravnodušnim. 9/10.

2. Robocop novi. Sta reci. Pa ono, nije lose, jos jedan ajronmen, jos jedan spajdermen, jos jedan supermen, dusu dalo za ladjenje jaja i i gledanje 2/3 filma dok se preostala 1/3 moze provesti u sranju, pisanju i slicnim aktivnostima. Ulozena kinta i to se vidi. Nezgodno je sto se vide i ostavljeni tragovi za nastavak. spojler | kurcina spojler, film je preocigledan Ja mog das kladim da ce biti bar jedan i to sa onim prenabildanim amerom iz uzeg izbora u ulozi drugoga robokapa, koga ce poje zla strana. end of nespojler

Znaci tesko govno, ali moze da se gleda, vazda morem gledat kad ulozu veliku kintu u film.

Osim Narnije. Narnija je tako golo govno da to nije normalno. Ja gutam sve te fantazije, al ono. Ono je tezak oblik smarackog govna. Moguce da sam gledo ankat verziju, al u tom slucaju ne gledajte ankat, jerbo predugo traje i smara. Odes da se poseres, vratis se, a ono i dalje ista scena.

3. Овај није баш озбиљан, али мени се свидео. Контам да се нећеш покајати:

http://www.imdb.com/title/tt0913445/

Hvala na predlogu, pogledao sad sa devojkom. Ona je došla do zaključka da se nikad nećemo venčavati. A nakon one bolne scene...i ja se razmišljam :D

Ok film za pogledati kad ti dođe devojka.

4. Osim Narnije. Narnija je tako golo govno da to nije normalno. Ja gutam sve te fantazije, al ono. Ono je tezak oblik smarackog govna. Moguce da sam gledo ankat verziju, al u tom slucaju ne gledajte ankat, jerbo predugo traje i smara. Odes da se poseres, vratis se, a ono i dalje ista scena.

V

a islam je mnogo zanimljiviji?

5. Mean Streets http://www.imdb.com/title/tt0070379/?ref_=ttfc_fc_tt

Rani rad Skorsezea, zajebavaju se mafijaši.

6. Podržavam Mešin prijedlog

7. Mean Street ja so hardcore. Bila mi je milina kad sam kasnije Dejvida Provala video u "Sopranovima".

8. http://www.imdb.com/title/tt1798709/?ref_=nv_sr_1

kakav smor od filma. i to traje preko 2 sata, a moglo je u sat i po pa i da mu progelda čovek kroz prste.
    na ovaj film se verovatno seku hipsteri, pripadnici lgbt i vegani s jedne strane i likovikoji obožavaju da detaljno proučavaju svaku scenu, svaki dijalog, svaku misao, svaku poruku,odnosno sve slojeve filma s druge strane.
    okej, razumem poruku koju film šalje, i plaši me već neminovna budućnost koju film prikazuje, ali jebemu mater, film smorijo.
    svaka čast Finiksu, izneo je ceo film do kraja, ali gosin Spajk Džounzi, pa jebote, dal je realno da lik u filmu odbije seks sa Olivijom Vajld zbog pentijuma sedmice s glasom Skarlet Johanson!? i to tek na kraju sam provalio čiji je glas, kad sam video kasting. Skarletin glas ič nije seksi, za razliku od njenog tela, mmmmm
    Gosin Spajk, kontam da će Biti Džon Malkovič dugo,dugo biti vaš najbolji film.
    mene film smorio do koske. gledao sam buljuk engleskih drama BBC produkcije s početka 90tih koje su bile Umri Muški 3 u odnosu na ovaj film, po dinamici bar.

9. Мене Скарлет цела нервира. А у Дон Џону сам сконтао колико је крш глумица.

10. http://www.imdb.com/title/tt1255953/?ref_=nv_sr_2
    na koga su blizanci beli?

edit: i ne moye da mi udje u glavu ono 1 plus jedan moze li da bude 1

edit: stvarno filmcina, ne ynam sta sam cekao ovoliko.

11. ma skapirao sam kad sam pogledao do kraja.

pa jebiga oni su beli kao sir, a ovi tamniji, ne mos to tako.

12. Обрисао сам претходни пост, за сваки случај. Филм баш јебе па да не покварим неком доживљај.

А мени је та ћерка иста кева, нем' појма. Једино што тај ћале није остарио цео филм, исти и у творзи, исти на крају. Ал' ај.

13. http://www.imdb.com/title/tt0063794/?ref_=nm_knf_t1

Odgledah Ratimira.

Pozitivno sam se iznenadio. Ima nekih nepotrebnih scena, ima par dosadnih scena, ali uglavnom mi je držao pažnju. Sviđaju me sa kamera i montaža. Poprilično lude vožnje kamere za ono vreme. Scene bitaka su fenomenalno odrađene (za 1966). Kao i Moskva u plamenu. Statisti, scenografija...vidi se da nisu žalili. Ima par nedostatak u samoj priči, ali do toga je verovatno došlo u prenosu romana u scenario.

14. Jebote, sedam sati! Iz koliko puta si ga gledao, nisi valjda sve odjednom?

15. Film je podeljen na četiri dela (kao što je i roman na četiri toma) pa sam pravio pauze između delova. A i psihički sam bio spreman :)

16. Dobro, tako je podnošljivo. :)
    Možda se nekad i upustim u gledanje.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.