Dakle, filmovi

1. mislio sam na seriju jebo vas kjubrik u picku

2. Skinuo sam Spartaka odavno, gledaću ga ovih dana... Sad mi se gleda nešto o tru roman vojnicima, ne o gladijatorskim robovima...

Evo i na ovoj strani moj prohtev

Dajte neke filmove o Rimskom Carstvu, al ne o smaračkim dvorskim zaverama ili nedajbože o ljubavnim spletkama u to doba, već o do jaja vojnicima, legijama, centurionima, pretorijancima i tako to na tu temu. Poyy svimmah

3. bolje i to nego da si predložio 300 dio 2.

4. http://www.imdb.com/search/title?keywords=ancient-rome&sort=num_votes,desc&title_type=feature

nema brate bas beda filmova, neki odavde cak i nemaju veze sa tim ne znam kako su ovo odradili

imas i ovo http://www.imdb.com/title/tt0384766/?ref_=nv_sr_2 cini mi se brutalno al to je vise ko sto si rekao zivot diplomatija drama neka

5. Serija Rome jebe u svakoj kategoriji. Odgledao prvu sezonu, kad uhvatim vremena gledam i drugu. Jebiga, ima spletki, ima tučnjava, ima seksa, ali je jebeno opasno prikazan Rim. Deluje dosta verodostojno. Odlična gluma, odlična kamera, odlični momenti.

6. a uvek ti ostaje asteriks i obeliks protiv cezara

7. e trebala mi je potvrda taman da opalim ovih dana

8. I moj savet, nađi što kvalitetniji snimak, vizuelno je isto mnogo dobra serija. Uloženo je neko ludilo kinte, hteli su da ojebu seriju. I uspeli su.

9. stavio sam da se skida, tnx :*

10. Slepi, ne znam koliko je to što tražiš, ima mnogo političkih sranja, prejebavanja Cezara i Pompeja Magnusa, scene bitke se ne prikazuju nešto preterano, ali ima scena nasilja, i pored Cezara i visoke klase prati život dva vojnika, Titusa Pula i Lusiusa Vorenusa, koji su došli iz Cezarove 13. legije. Ali opet ponavljam, ne u legiji nego inače. Sve u svemu, opasna serija.

11. Nije to što tražim u ovom momentu, sad mi se gleda samo opaka pizdaža, al ova serija mi deluje opako, a i generalno volim istorijske tematike, tako da ću gledati svakako.

12. Sta lupate. Gledam Budu, odlican je.

13. E vako, za sada ovo predlazem, sve odgeldati.

The kid with a bike , odlican film. drama. francuska. o klincu bez mame, kojeg je cale napustio iz svog sebicluka, odbacio svoju odgovornost i prepustio se zivotu. zato je bre bolje praviti decu tamo negde sa dvadeset, i ti si sa 35 opet slobodan covek.

les magasines des suicides , gotivna animacija. pogotovo je predobar francuski stil crtanja karikatura. jedino mi nije prijalo sto je mjuzikl.

car , ruski istorijiski film, o vladavini ivana groznog, o opricnicima i njegovoj apsolutnoj vlasti, dok mu je u glavi bila ideja da je bozjom voljom dosao na vlast. bas gnusna desavanja. pogotovo vizuelizacija. odlicna je i fotografija i scenario i gluma. da, pogotov gluma petra mamonova. ali i psajhoa koji je kao njegov pomocnik tu da mu dize motivaciju i laska mu. + sjajno docaran period. A i Lungin mi je jedan od boljih rezisera. pocev od dirigenta, preko ovoga pa do ostrva. a sva tri kidaju.

womb - materica , bas odlican sajfaj. jedan od retkih koji mi se dopao. pored onog I origins. zanimljiva radnja, a i odabir glumaca. i u celom filmu je ta neka depresivna britanska fotografija, kraj je mnogo uvrnut. preporuka. ne cudim se zasto su svi navuceni na heru, kad im udari talas kise, ja poludim tri dana u sivilu.

vozvrasjenije povratak , kvalitetan ruski film, ocena na mestu. dobra drama. a i dojaj mi SPOJLER SPOJLER SPOJER taj bunt protiv caleta koji je mladji sin imao, vezan za majku i izrevelotiran njegovim odlaaskom i naglim dolaskom, kao i njegovim ponasanjem i zeljom za naglim autoritetom... a kasnije je sve isplivalo, bas na kraju filma, suze suze suze i kajanje, i suocavanje sa istinom u sebi, al bese kasno... DI END OV SPOILER

pop jos jedan ruski, istorisjki po obicaju. gledljiv, ocena na mestu. o komunjarama.

hable con ella ludi almodovar, gej. valjda je ovde neku psajho ljubav hteo da pokaze. opsesiju. ludilo. Opet da te neke razlike gura kroz filmove, kako bi sam sebe prezentovao. najvise je to radio na bojama, zavijajuci enterijere likova u neke cudne sljastece boje. baj d vej, dobar reziser, bas cudan nacin rezije, a i teme su mu lude.

samsara , mnogo dobar dokumentarac o dalekom istoku, njihovom nacinu zivota, sa super fotografijom. nema reci.

revolutionary road , kaprio i vinslet posle titanika opet u paru lolo. mada je ovo bas mucna drama, teska ljubavna pricica koje baj d vej ne volim, ali ovo je bilo bas BOOM. pogotov gluma. Povredjen ego, inat, bes, aaa... SVE . ocena na mestu.

14. The Theory of Everything
    Solidan film, razotkriva "margine" oko Hokinga. Ima vrlo dobrih momenata, naravno i patetike, ali kako i ne bi s obzirom na okolnosti.

15. Panćero, ovo pogledaj, neš se smoriti:

http://www.imdb.com/title/tt1715336/

16. meni kuma glumi u malom budi na pocetku ribu od onoga sto je poginuo kolima,ja joj rekao film je sranjuga teska ona kaze slazem se,al tek sad sam odgledao i nije toliko sranje,mislim jeste sranje,al ocekivao sam transfer bas mekani

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.