Dakle, filmovi

1. ovo što kaže gonzo i magnificent steiner

2. ovo sto kaze makaronac

3. Steineru, ja sam sve osim prosečan sajfaj fan. Ovaj film jeste nominalno sajfaj utoliko što je antiutopijski i koristi nepostojeću tehnologiju, ali je suštinski promašen i loše odrađen (kad pogledaš iza šminke, scenografije i CGI). Možda je moglo nešto i da se napravi od te priče ali sumnjam jer su sve to prežvakane ideje.

Mada, obzirom da je nahvaljen preko svake mere i da izgleda kako se svima na svetu dopada osim meni, moguće je i da ja nisam merodavan po tom pitanju. Stoga mogu samo da ponovim svoje mišljenje: ako želiš da ga gledaš ti ga gledaj, jebeš moju priču, možda ti se i dopadne.

4. Optužba za knuthamsunovski, romantičarski i desničarski povratak prirodi, na ljevičarsku kohabitaciju sa konzervativnim ideologijama, na potpuno uništenje korumpiranog poretka i povratak na prirodno, predmoderno stanje, na potpuni početak, bila bi olaka kritika filma.

http://i.imgur.com/3JZNuad.jpg

5. koji vas je zadnji film oduvao koji ste gledali?

6. Meni je najbolji deo što je Kim na kraju, a teča na početku. Filma, obrnuto je u vozu. :)

7. Srbendo nisam baš ni gledao neka remek dela, jer sam uglavnom gubio vreme sa nekim komedijama i akcijama. Ajde recimo da mi je Džon Vik bio onako dobra akcija, film koji ti zadrži pažnju i brzo ide iako nije naravno nikakva dubokoumna radnja u pitanju. Jednostavno je meni bio onako old skul akcija, a čak ni Kijanu nije bio loš.

8. The Beautiful Mind
    http://www.imdb.com/title/tt0268978/
    Klasika al' jbg kasno ga otkrila
    Neki sličan psiho?

9. koji vas je zadnji film oduvao koji ste gledali?

http://i.imgur.com/3JZNuad.jpg

10. džon vik te oduvao?
    u ovom bjutiful majndu igra ona iz krvavog dijamanta što znači da ću sikunuti

11. skinuti*
    mnogo dobra pička ova saću vidim kako se zovem pa pravac na ideal ljepote
    eidt: zove, koji mi kurac sa lapsusima danas
    haha

12. džon vik te oduvao?

Nigde nisam Srbendo napisao da me je oduvao, nego od filmova koje sam gledao u poslednje vreme mi je bio najbolji, a već sam naglasio da nisam u poslednjih nekoliko meseci gledao neke ozbiljne filmove nego uglavnom komedije i akcije. U tom vremenskom periodu mi je Vik najbolji.

Putinka je okačila A Beautiful Mind koji je do jaja film i jeste me oduvao, ali sam njega baš davno gledao pa ga zato i nisam spominjao, kao i gomilu nekih drugih filmova. Jebeš ga u poslednje vreme mi se nešto ne dreždi u filmove koji su neverovatna umetnička dostignuća i tako neki kurac, nego sam gledao samo neke za ubijanje vremena i dobru zabavu.

13. džgoljavo, sitno, ništa posebno...

14. Brus je oduvek bio tip za zarumenel Mađarice, neku Julku po mogućstvu lololo

15. brate, ja oženio Srbijanku s juga, kad pobesni iskre sevaju iz očiju - te sapunjare sa severa nikad nisam voleo :)

ali ovo je de fakto premršavo, prebio bi je pogledom

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.