Dakle, filmovi

1. Nisam, hvala, stavljam na listu. :)

2. E taj izi rajder, nikako da saznam nečije utiske o filmu, a od Apofisa može, čovek zna znanje. Jebeni Nikolson omladinac, i kultna "Born to be wild"

3. Počinje Paklena pomorandža na Prvoj plus upravo. Taman da pogledam, ionako mi čami na hardu jedno godinu i po dana.

4. Moje saučešće brt

5. Aj još neko ljubazan da mi kaže, pošto u zadnje vreme manjkam s vremenom zbog posla i završavanja faxa, jel najpre da gledam Izi Rajdera ili It's Wonderful Life?

6. wonderful life uvek i svuda

7. mozda zato sto na imdbb-iju ima nekih 63 opisa,ocena,zanimljivosti oko filma,glumci,lokacije,keva od glavnog glumca a i citav forum posvecen filmu?

Brate, ovde imam kakvu takvu interakciju sa ljudima i znam da li je neko na mestu ili ne. Na IMDB-u ne znam da li je nešto o filmu pisala rednek domaćica ili student FDU-a sa ešarpom oko vrata. A da pročitam trideset komentara da bih odličio da gledam film ili ne me baš boli kurac. Lepše mi da pogledam dva filma nego da se mislim da li da odgledam jedan.

8. jbg ja vise verujem njima na imdb-ju...tesko da ce neka nubina na napravi nalog tamo i napise neki opis koji preobjasni,uvek izglasaju najbolji opis filma tamo da se hajlajtuje i uvek je predobar i objasni i opishe film predobro i pretacno...imdb je jedan od nanenubovskijih sajtova iako je dark knight na 3,4 mestu

9. I Šošenk na prvom.

Ne znam, volim da pogledam komentare na film posle gledanja filma, da uporedim svoju i tuđu interpretaciju. Pre filma tražim isključivo nečiji doživljak, kakav je film utisak ostavio, najopštije, i da li je veran u tome što predstavlja po mišljenju osobe koja kaže nešto o filmu.

Tačnije, da li te navede da se zapitaš, ostavi te u agoniji, u depresiji, napravi te nadrkanim, i još par detalja, neka suština, bez zalaženja u analizu pojedinih situacija. Znači ne tražim recenziju, nego utisak. Pre filma ne znam ko šta piše, i koliko je to što pišu u skladu sa filmom, ili mi samim detaljnim zalaženjem u analizu filma mahinalno spojluje film (ne što se događaja tiče, nego jednostavno, načina na koji treba da gledam film). Više volim da gledam film i sam kreiram sliku, sam da uočavam detalje i sklapam kockice, zato i izbegavam recenzije po imdbu. Nekako, mnogo filmova ostavi znatno slabiji utisak baš zbog takvih stvari.

10. volim da ne znam apsoluzno ništa o filmu pre nego što ga pustim, u zadnje vreme mi se dešava da zaspim an pola filma, i čak iako je do jaja posle mi se ne gleda jer znam šta da očekujem, pre bih pustio nešto novo ili lebovskog i pariz teksas 27. put lolo

11. ja uvek pogledanm prvo sta pishe,odavno ne mogu da gledam film bez da proverim sta me ocekuje na imdb-ju

12. bez spojlera radnje naravno

13. bio mi je dobar dok se nisam izbubio u radnji...

Olaniče, pa ja zato i gledam filmove :-)

14. мени је препоручен затворен на острву
    ВАША МИШЉЕЊА О ФИЛМУ?
    зашраво реко ми је лик да га је поприлично одувао
    едит: па јебем ти матер србендо стоти пут ,није тако него "ЗАТВОРЕНО ОСТРВО"
    http://www.imdb.com/title/tt1130884/

15. Ne znam, volim da pogledam komentare na film posle gledanja filma, da uporedim svoju i tuđu interpretaciju. Pre filma tražim isključivo nečiji doživljak, kakav je film utisak ostavio, najopštije, i da li je veran u tome što predstavlja po mišljenju osobe koja kaže nešto o filmu.

Tačnije, da li te navede da se zapitaš, ostavi te u agoniji, u depresiji, napravi te nadrkanim, i još par detalja, neka suština, bez zalaženja u analizu pojedinih situacija. Znači ne tražim recenziju, nego utisak. Pre filma ne znam ko šta piše, i koliko je to što pišu u skladu sa filmom, ili mi samim detaljnim zalaženjem u analizu filma mahinalno spojluje film (ne što se događaja tiče, nego jednostavno, načina na koji treba da gledam film). Više volim da gledam film i sam kreiram sliku, sam da uočavam detalje i sklapam kockice, zato i izbegavam recenzije po imdbu. Nekako, mnogo filmova ostavi znatno slabiji utisak baš zbog takvih stvari.

Sve na mestu.
    Preporučujem da bacite oko i na 'trivia' tab kod filmova, gotovo za svaki ima brdo zanimljivih informacija. Pozdrav svim filmofilima!

16. Trivia je dobra stvar,ali je prečesto natrpana KVARIŠAMA.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.