Ex Machina gledao sam
Sledi izvestan broj blagih KVARIŠA O čemu se radi. Programer jedan mršavi dobije na internoj lutriji 7 dana sa pojačanom ishranom kod vlasnika firme na gajbi. A taj vlasnik je napravio robota-žemsku koju treba testirati da li je stvarno humanoid ili treba da se deprogramira i ovaj mršavi programer mu pomaže u tome. I posle se sve to komplikuje, direktor mnogo pije, nestaje struje svaki čas, a robotica postaje opaka riba.
Uglavnom, zaključak je da će te žena sjebati u bilo kom obliku, pa i neka je robot.
KVARIŠE NEMA VIŠE
odlican je ex mashina,nista kao akcioni roboti koji idu i ruse zgrade dok ih ne spreci robot superheroj u penziji koji je ipak odlucio da se vrati u svoj posao jer niko drugi ne moze kao sto sam mislio do juce,podseca umnogome na odiseju 2001
odlican je ex mashina,nista kao akcioni roboti koji idu i ruse zgrade dok ih ne spreci robot superheroj u penziji koji je ipak odlucio da se vrati u svoj posao jer niko drugi ne moze kao sto sam mislio do juce,podseca umnogome na odiseju 2001
Ima žemske, ima sve. Priča podseća na Odiseju, ali ima mnogo više elemenata Spilbergovog (Kjubrikovog) A.I. i donekle Krajtonovog Westworld (zbog ambijenta koji nije van ovog sveta, ali opet dovoljno izolovan da deluje kao da jeste).
gledao neko ? radjeno po dvojniku dostojevskog, ali odbija me ocena
Nesam čitao knjigu ali jesam gledao film. Meni bio mnogo dobar, ima tu neku zloslutnu atmosferu, osjećaš se kao gledalac neugodno pomalo. Sve u svemu, Ayoade ojebao sa filmom, iako mu je drugi po redu da je režirao.
Nisam skontao film, ali nisam ni očekivao ništa spektakularno. Vilnev ga je snimio iste godine kad i Prisoners, tako da bi bilo mnogo da su oba podjednako dobra. Tripozan je, svakako, ali nema veze s njegovim dotadašnjim radom na filmovima.
meni se uopste nije svideo film taj
Ex Machina gledao sam
Sledi izvestan broj blagih KVARIŠA
O čemu se radi. Programer jedan mršavi dobije na internoj lutriji 7 dana sa pojačanom ishranom kod vlasnika firme na gajbi. A taj vlasnik je napravio robota-žemsku koju treba testirati da li je stvarno humanoid ili treba da se deprogramira i ovaj mršavi programer mu pomaže u tome. I posle se sve to komplikuje, direktor mnogo pije, nestaje struje svaki čas, a robotica postaje opaka riba.
Uglavnom, zaključak je da će te žena sjebati u bilo kom obliku, pa i neka je robot.
KVARIŠE NEMA VIŠE
Ok film, vredi pogledati.
jel to akcioni film poput avendzersa,transfeormersa i slicno,tako mi zvuci--ex mashina,mrrrh
Ne, brt, klasik Sci-Fi, nema ni nekih efekata. Uglavnom ta robotska žena, mršavi programer i bradati vlasnik firme.
moze
http://www.imdb.com/title/tt0104348/
Film prebija, ekipa takođe.
Ne mogu da dočekam 27. jul, počinje 2. sezona:
https://www.youtube.com/watch?v=iYBjzGnM6KQ
http://www.imdb.com/title/tt1825157/?ref_=nv_sr_1
gledao sam taj..moze da se pogleda ali nije nista posebno, ocenio sam ga sa 6.nisam se bas uziveo u pricu ali atmosfera u filmu mi se svidela..
Dojaja je rik i morti, malo smara deda sa konstantnim podrigivanjem. Mislio sam da nece vise praviti posle prve sezone tako da dojaja :)
to je fake matori >.>
Ima žemske, ima sve. Priča podseća na Odiseju, ali ima mnogo više elemenata Spilbergovog (Kjubrikovog) A.I. i donekle Krajtonovog Westworld (zbog ambijenta koji nije van ovog sveta, ali opet dovoljno izolovan da deluje kao da jeste).
odiseja je iz 1968 xDDDD
odiseja je šesetosmaš
odlicna zackoljica,eru xd
samo za klikeraše :))
Nesam čitao knjigu ali jesam gledao film. Meni bio mnogo dobar, ima tu neku zloslutnu atmosferu, osjećaš se kao gledalac neugodno pomalo. Sve u svemu, Ayoade ojebao sa filmom, iako mu je drugi po redu da je režirao.
http://www.imdb.com/title/tt2316411/ sta je s ovim?
Nisam skontao film, ali nisam ni očekivao ništa spektakularno. Vilnev ga je snimio iste godine kad i Prisoners, tako da bi bilo mnogo da su oba podjednako dobra. Tripozan je, svakako, ali nema veze s njegovim dotadašnjim radom na filmovima.