Dakle, filmovi

1. http://vukajlija.com/forum/teme/922-dakle-filmovi?strana=991#post_3260653 hahaha gluplju radnju filma nisam cuo davno davim se hahaha da nije rezirao tomi vizau?:>

2. dobar je to film
    ima finih kadrova lol

3. Тиксати је одличан торент клијент.

4. Out of the Furnace. Ljubazan film sa Kristijanom Bejlom, Kejsi Aflekom i Vudi Harelsonom. Svideo mi se prikaz raspada američke srednje klase i čamotinje gradića na umoru. Motiv osvete i postraumatskog sindroma vojnika viđeni već ali ispričano na neki netruo način. Sporija radnja bez nekog vau pičvajz momenta ali korektno sve. 7.6141/10.0000

5. E Luxe a secas li se one scene na mostu gde se njih dvoje grle i placu istovremeno zato sto nece moci da budu zajedno vise?

6. Gojkо

Out of the Furnace. Ljubazan film sa Kristijanom Bejlom, Kejsi Aflekom i Vudi Harelsonom. Svideo mi se prikaz raspada američke srednje klase i čamotinje gradića na umoru. Motiv osvete i postraumatskog sindroma vojnika viđeni već ali ispričano na neki netruo način. Sporija radnja bez nekog vau pičvajz momenta ali korektno sve. 7.6141/10.0000

Meni film žešći fejl :)

7. izijem flips
    E Luxe a secas li se one scene na mostu gde se njih dvoje grle i placu istovremeno zato sto nece moci da budu zajedno vise?

Veoma emotivna scena brisao sam suze zavesom :'o(

Meni film žešći fejl :)

Imaš grudi od betona da izdrže sve.

8. Дајте пар добрих трилера...

9. stejt ov grejs se gleda veceras ,gledaj to

10. Ово сам гледао у протеклих пар дана:

Не свиђа ми се. Сморио ме на пола. Класичан амерички усиљен гег хумор, а то не волим. Нема шмека. Да не буде да је тотално срање, ево му оваква оцена.

3.2/10

Цео филм је мање више ок, трећа прича је одлична. А четврта страобално јебе. Вреди погледати, ако ништа, онда због те две "собе".

6.67/10

Мислим да дуго нисам гледао бољу комедију. Црни хумор на нивоу. Прилично дојајне приче, лични фаворит је свађа између возача, мада свака јебе. Обавезно гледати.

8.4/10

Одлична прича, добра глума, одличан развој радње. Одличан филм у глобалу. Обавезно гледати.

8.4/10

С обзиром на то да сам га први пут гледао прилично уморан, и да ми је оставио утисак одличног филма, али ме није одушевио као неки други радови Тарковског, решио сам да га погледам поново. И нисам погрешио. Захтева јаку концентрацију, много пажње, прилично је уметнички филм, али сунце ти. Ј-Е-Б-Е.

10/10

Сличан утисак као када сам Сталкера гледао први пут. Мораћу да погледам поново. Није филм за једно гледање.

9/10

Данас гледао. Мрачан, интересантно смишљен, има солидну идеју и суштину. Необична прича. Одличан саундтрак. Препун секса, на моменте еротичан, на моменте прилично болестан, садистички, мазохистички, како год. Пун неке празнине, неке опсесије, поремећене интиме, бизарности. Хладан и чудан. Добар за погледати.

7.6/10
    // Није коначна, гледах малопре, видећу какав ћу утисак имати сутра

Необична "романтична комедија". Ради се о риби која је заглавила психијатрију јер је волела да се сецне повремено и о њеном послодавцу, адвокату, који има назнаке садизма и тако. И ту се свашта нешто дешава, крај је прилично стандардан, али филм може да се погледа, све у свему, није лоше, али ништа специјално.

6.4/10

11. Airplane najbolja komedija ikada

12. Airplane najbolja komedija ikada

Јесте курац. Насмејао сам се пар пута и реално класична трешчина из осамдесетих. Једино због тог шмека није толико очајна. Ништа друго.

13. Pa to je komedija jbg, zato su govno... Ali lesli nilsen doktor realno

14. Airplane! je veoma ljubazna parodija.

15. airplane===parodija na tadasnje filmove o avionima kojih je bilo najavise 70ih

16. http://www.imdb.com/title/tt0094336/?ref_=nv_sr_1 - fantazija od filma! Paranoičan, narkomanski genijalan, odlično napisan i odgumljen. Lik što je odradio Vitnejla je objasnio!

9/10

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.