Dakle, filmovi

1. http://www.imdb.com/title/tt0110322/
    Gledao danas po ko zna koji put. Odličan, odlična priča.

2. Neka treš/grajndhaus verzija Pobesnelog Maksa...

Elem, ovo može da bude zanimljivo:

http://youtu.be/u1izaIH269E

3. Madalina ljubav moja <3 najbolja pička na celom svetu!

4. AAAAAAA ŠERON <3 koja majica win

5. Колко сам се ја палио на Шерон, зло.

6. ima li neko da preporuci nesto sa taocima?

7. Before the devil knows you're dead
    http://www.imdb.com/title/tt0292963/?ref_=sr_1

fenomenalan film, ja tvrdim da je P. S. Hoffman jedan od najjacih glumaca trenutno u holivudu, nakon ovog filma, i mastera

8. DAKLE, Filmovi

S obzirom da volim ruske filmove (da ne pominjem Nikitu i Andreja T. itd. , a pošto sam ih pomenuo ne znam zašto sam rekao da ih ne pominjem kad sam ih već pomenuo), moram priznati da ovaj film nije dosegao moja očekivanja.
    U pitanju je Elena (2011).
    Kraj filma kao da nema poentu (naravno, gledao sam i filmove koji nemaju poentu, i upravo to ih je odlikovalo svojevrsnom poentom, ali takvi filmovi su napravjeni sa namerom da sam poentiraš).
    Međutim, Elena, završava bez duhovne gladi za završecima prosečnih filmofila (to je na sopstveni račun), i bez jakog utiska.
    Gledao sam, na primer, Vozvrashchenie (2003) od istog autora (obavezno preporučujem), i to je neuporedivo bolji film.
    Ne znam šta mu se desilo u poslednjih 8 godina.

9. Tek sad pregledah Pijev život i ne kontam kako je mogao dobiti tako veliku ocjenu. Film ima dobrih efekata ali priča mu je skroz plitka. Pošto su krenuli sa pričom koja će vas natjerati da vjerujete u Boga smatram da to nisu uspjeli. Film ništa specijalno, dobaar za ubit vrijeme, a da se izvuce neka duboka poruka teško.

10. Pošto su krenuli sa pričom koja će vas natjerati da vjerujete u Boga smatram da to nisu uspjeli.

Po mom misljenju pogresno ti je glediste. Film maltene tvrdi da ne postoji Bog, ali da ljudi biraju da veruju jer je mnogo lakse ziveti za iluzijom nekog eventualnog vecnog zivota i mastera of pupetsa koji vodi kroz velike zivotne odluke. Kul je film, nista spektakularno ali ne propagira veru to je sigurno, samo je objasnjava.

11. Grko je kako okrenes, samo sa pricom koju neka vera nudi malo manje, to vele u filmu. Na pocetku on prihvata kombinaciju hriscanstva, islama i hinduizma cini mi se, pa se cak i odatle pored glavne price film ne propagira veru...

12. DAKLE, filmovi

Life of Pi (2012), je priča preuzeta iz Kurana.
    Pomalo je razvodnjena, s obzirom da se u Kuranu taj događaj pominje kao duhovna borba između čoveka i tgra u neodređenom prostoru, (može biti pustinja, pučina, svemir...), i da traje veoma kratko u odnosu na dužinu koju mu je Ang Lee dodao, da ne kažem - preterao, da bi objasnio.
    Sjajan film, ako ga gledaš bez predrasuda o podrijetlu vjerske nadobudnosti.

13. Islam kaže da je borba sa samim sobom najveci Džihadm a taj segmet nisam mogao uvidit u filmu.

Kul je film, nista spektakularno ali ne propagira veru to je sigurno, samo je objasnjava.

Ja kroz film nisam mogao shvatit neku religiju. Prica mi je nekako površno odrađena, da je makar jednu filozofsku tematiku religije objasnio dobro bi bilo.
    Ja nisam pronašao neku istinsku poruku filma. To može znaciti dva slucaja, ili film nema pouku ili ja ne shvacam.
    Danas procitah da je onaj tigar odrađen u nekom 3D program, ako je istina svaka im dala jer ono je fakat bilo realisticno

14. ortaci kazu da je do jaja navaren gledati to,jel jeste?

15. nego kakav je ovaj http://www.imdb.com/title/tt1245492/
    ortak mi kaze da je vrh,da jew vristo od smeha glewdajuci narivan

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.