Dakle, filmovi

1. DAJTE NEKA REMEK DELA

2. Dobar film skroz. Lepo glumi ovaj ,,Dzon Snou" , ali mi je crnja ipak mnogo bolji.

http://www.imdb.com/title/tt1921064/?ref_=ttfc_fc_tt

Inace,skontao sam da sad svaki film ima svog niskobudzetnog dvojnika. Koja je fora sa tim?

Ono,svaki iole dobar film koji izadje,uvek pre njega izadje neko niskobudzetno govno (ne kazem da je govno samo zato sto je niskobudzetni,ali realno jesu) koje ne valja kurcu.

3. čuo sam od više ljudi da je pompeja golo govno

4. Inace,skontao sam da sad svaki film ima svog niskobudzetnog dvojnika. Koja je fora sa tim?

Filmadžijska mafija je izvalila da su mušterije u video-klubovima i sajtovima većinom "mentalno izazvane persone" i da masovno iznajmljuju filmove bez razmišljanja.
    S obzirom da ne računaju na zaradu od bioskopa ili emitovanja na TV, jedini uslov je da film bude što jeftinije snimljen. Zarada je višestruko veća od prosečnog filma B-produkcije.
    Mnogi sumnjaju da iza tih sranja stoji ista ekipa koja je napravila originalni hit, jer tako uzmu pare od DVD izdanja dva puta.
    Naročito ako se treš varijanta pojavi prva.

5. čuo sam od više ljudi da je pompeja golo govno

Pa jebo te,nije Sindlerova lista,ali obzirom da u skorije vreme gledam samo filmove od pre 20 godina jer su svi noviji sranje,ovaj i nije toliko los.

E da, ovo isto nije lose. Svidja mi se tema,a i veliki sam fan pokojnog Don LaFontejna tako da...

6. http://www.imdb.com/title/tt1490017/?ref_=tt_rec_tt

zashto josh nije izasao dobar jebeni torent za ovo

7. mnogo nerviram se

8. vidim dvdrip,onako srecno skinem,kad ono jebeni budjavi mrtvi nedvd snimak

9. Sad sam pogledo Pompeje i samo velim da je golo govno, dobri efekti sve ostalo lose...
    A sto se tice Lego-a skino sam neki dvd rip, nije bas full ali nije ni kino snimak, gledljivo skroz...bez mracnih djelova i tih fazona.

10. Нека брутална комедија?

11. ne postoji jebiga

in bruges , in the loop

12. Misljenja o

Dallas Buyers Club
    Last King of Scotland
    Her

?

13. Sva tri valjaju.

14. Pa fino. Evo videh sad i provironov post za Her, jos kad bi neko reko za ostala dva :D

15. I da, sta je sa ovim Tropa de Elite? Dobar, a?

16. I deo dobar, vele ljudi da je i drugi dobar, tj. jošbolji

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.