Dakle, filmovi

1. http://www.imdb.com/title/tt1424432/
    Dugo sam odlagao gledanje ovog filma jer sam cekao pravi trenutak (koliko god to glupo zvucalo).Sinoc sam ga gledao,odusevio sam se i na kraju filma poceo da placem ko malo dete.Odlican film,dostojan legende...

2. Sinoc sam ga gledao,odusevio sam se i na kraju filma poceo da placem ko malo dete

Nego da ja tebe nešto pitam. Ovako bez ljutnje , da ti nijesi nekakav moderan ođe ? A mrčo , da nijesi zastranio ? Jesi li peder jadan ne bio ?

3. http://www.imdb.com/title/tt0095715/ video na temi ovoj pominje se,pa me zainteresovao i pogledao sam.U kojoj zabludi sam ja ziveo smatrajuci da Dejvid Linc pravi najsurrealnije filmove,dok nisam odgledao ovo.Ovo je pravi onaj teski surrealizam sa onom cemernom atmosferom sve vreme,pravi majndfak...pa ko voli istripovane filmove nek pogleda obavezno ima na jutjubu ceo.Jedino mi islo na kurac to sto klinka stalno kad neko(nesto) nesto kaze mora reci ,,said the taj i taj,,...nije bilo presudno,ali me nerviralo,totalno nepotrebno.

4. Odgledao davno Punjac. Nije loše al' ovo mi nekako gotivnije. Valjda je Dzonijevo prisustvo bilo presudno.Takođe majndfak.

5. Nego da ja tebe nešto pitam. Ovako bez ljutnje , da ti nijesi nekakav moderan ođe ? A mrčo , da nijesi zastranio ? Jesi li peder jadan ne bio ?

Ahahahahah,jok bre!Samo ono,bilo mi je mnogo zao,takav covek,mogao je mnogo vise da postigne,a i sam imam takav agresivan stil voznje,mnogo slican njemu,ono,da ga jebem,bi mi mnogo zao... :D I to sam sad ishiperboliso jebo sam mu kevu,posle mi suze,nisam kukao... :D

6. Da si ,,petrol head" razumeo bi me... :D

7. Ahahahahah,jok bre!Samo ono,bilo mi je mnogo zao,takav covek,mogao je mnogo vise da postigne,a i sam imam takav agresivan stil voznje,mnogo slican njemu,ono,da ga jebem,bi mi mnogo zao... :D I to sam sad ishiperboliso jebo sam mu kevu,posle mi suze,nisam kukao... :D

Aj Boga ti , nema veze. A i da se ne lažemo , ovako u tajnosti , i meni brada zadrhti kad gledam neki emotivan film. Al' pssssst. Znaš kak'i su ti Vukajlijaši , može bagra svašta pomislit.

http://www.imdb.com/title/tt0116421/ evo , imate večeras na B92 , osim ako niste gledali milion puta ka ja.

8. Moze bagra da misli sta hoce... :D Ma sta emotivan?Ja kad sam bio klinac gledam Godzilu i kad je ubiju ja pocnem da placem! :D Sva deca placu zbog Mufase i Bambijeve majke,a ja zbog jebene Godzile! :D :D :D

9. Odgledao davno Punjac. Nije loše al' ovo mi nekako gotivnije. Valjda je Dzonijevo prisustvo bilo presudno.Takođe majndfak.

Gledao sam taj,inace gotivim Bartonove filmove jer su istripovani....Drugaciji su,ne znam bas koliko su za uporedjivanje,Bartonom je mnogo bolje odradjen,a ovaj Svajnmajherov(kako se vec zove) je bas ono cemerni surrealizam do koske.

10. Gledao sam taj,inace gotiv Bartonove filmove jer su istripovani....Drugaciji su,ne znam bas koliko su za uporedjivanje,Bartonom je mnogo bolje odradjen,a ovaj Svajnmajherov(kako se vec zove) je bas ono cemerni surrealizam do koske.

Barton , Tarantino , Rodrigez , Gaj Riči i Stiven King. Preferiram.

Sva deca placu zbog Mufase i Bambijeve majke,

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/250006_10150264927813799_642508798_8856204_2993679_n.jpg
    :)

11. Sto se tice tih smrti u crtacima,meni je daleko najsebanija smrt keve od onog malog dinosaurusa u Land Before Time...

12. onako goticarska animacija
    nije toliko lose,a nije ni nista posebno

13. Gledao ja nesto malo,deluje mi jako glupo i depresivno,a koliko se secam to je valjda mjuzikl.Ne uzdaj se u moj sud,mozda ti se svidi,ogledaj u svakom slucaju.

14. Pogledao sam, jer je Bartonov projekat, i totalno sam ravnodušan, pa zato pitam za vaše utiske, da nisam skontao caku filma ili sl. :)

15. To sam počeo da gledam, pa sam se smorio i obrisao iz kompa.

16. Gledao sinoć The girl with the dragon tattoo i odličan je. Večeras ću da odgledam švedsku verziju tj original, kazali mi ljudi da je bolja. Trebalo je odma' da je odgledam al' jbg sad...

17. steta,billy,jer od druge polovine krece havarija koja je sve veca kako odmice vreme

18. Kad ste već počeli o Bartonu, ovo je bio najbolji betmen dok se nolan nije pojavio.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.