objasnite celu incel priču, šta kao neka fora je ne jebati, a hteti da ne jebeš, ne kapiram jel to neka priča za ružne, a ja sam previše lep da bih razumeo
Hahhaha reme zvani Paris Texas ja nisam video coveka da ima takvu seksualnu privrženost nekom filmu ja mislim da bi vodio ljubav sa originalnim rolnama tog filma
Aronofskom je Wrestler ubedljivo najbolji film, i to samo zato sto je Rurk resio da prepravi cwo scenario i sredi to kako treba inace bi Aronofski napravio jos jedno polupretenciozno sranje bez ikakve sustine, uvijeno u lep papir.
Jedina reziserska prevara koja moze da se poredi po tome koliko prodaje muda za bubrege sa Gasparom Noeom/Noom kako god je Denis Vilnev.
Nolan je sustinski sranje, ali makar fura solidnu estetiku.
daj reme sastavi neki notepad najpretencioznijih filmova na koje drkas ovih dana mi samo nailaze neki neumetnicki a gleda mi se nesto da mislim da sam pametan
Kako se zove film kad muz milioner treba da ide da presadi srce pa mu zena namesta da operacija ne uspe pa da l majka il bivsa raskrinka sve i dovede doktora da zavrsi to pls
objasnite celu incel priču, šta kao neka fora je ne jebati, a hteti da ne jebeš, ne kapiram jel to neka priča za ružne, a ja sam previše lep da bih razumeo
survive style 5+
jel gledao neko ovaj najrandom film ikad haha
Climax
Neuverljiv 5/10
A sta je trebalo da te uveri lol?
Mada ne zamjeri ja sam Gaspar Noe kucka
Ja sam Nolan kucka
Nisi kučka ako je reditelj opšteprihvaćen. Noea dosta ljudi ne miriše.
Npr ja ne razumem Aronofski kučke i Malik kučke. Njih bi vešao
nemoj remeu da kazes to za gaspara
Hahhaha reme zvani Paris Texas ja nisam video coveka da ima takvu seksualnu privrženost nekom filmu ja mislim da bi vodio ljubav sa originalnim rolnama tog filma
Aronofski nije još uvek top liga, na dobrom je putu. Malik i Noe realno koji kurac? Šta su tačno režirali ako pričamo o režiji?
Pa vidi na imdb jebote
Aronofskom je Wrestler ubedljivo najbolji film, i to samo zato sto je Rurk resio da prepravi cwo scenario i sredi to kako treba inace bi Aronofski napravio jos jedno polupretenciozno sranje bez ikakve sustine, uvijeno u lep papir.
Jedina reziserska prevara koja moze da se poredi po tome koliko prodaje muda za bubrege sa Gasparom Noeom/Noom kako god je Denis Vilnev.
Nolan je sustinski sranje, ali makar fura solidnu estetiku.
Danas mi pao na pamet Unforgiven, i sad mi se gleda, kakva jebena filmčina.
nolan nema dusu
daj reme sastavi neki notepad najpretencioznijih filmova na koje drkas ovih dana mi samo nailaze neki neumetnicki a gleda mi se nesto da mislim da sam pametan
i used to be filmofil like you then i took an arrow in the knee
Eto i o oko vilneva se ne slažemo... ja sam i vilnev kučka
survive style 5+
jel gledao neko ovaj najrandom film ikad haha
Eru, pogledaj, ludilo je film
KaCmo kod Japanaca, preporučujem ovo
svima, 4 sata traje, a nećete se smoriti:
https://www.youtube.com/watch?v=5Fxa5NuVrqU
jebo majku gene hackman jos uvijek ziv.
Sjajna adaptacija
https://m.imdb.com/title/tt0245844/
Kako se zove film kad muz milioner treba da ide da presadi srce pa mu zena namesta da operacija ne uspe pa da l majka il bivsa raskrinka sve i dovede doktora da zavrsi to pls