Dakle, filmovi

1. JESTE GLEDALI ''MOVIE 43'' ? AU DANTEJEBO KOJE LUDILO :D JA JOŠ NEVERUEM, NA KOJIM DROGAMA JE ONAJ REDITELJ, POJMA NEMAM... ŠOU.

2. bolesno, znači dopadam. prva priča s mudima i poslednja s crncima su najbolje.

3. Da, da jesu te 2 vrhunske.

4. Jeste gledali film nepozvani ili nepozvana (the uninvited)? Boles...

5. Je l' ima neko ideju gde da skinem Poslenju audijenciju?To je kao mini serija o Nikoli Pasicu i uopste dogadjajima u njegovo vreme.Video na tv-u drugu epizodu pa me zainteresovalo i sad ne znam di da nadjem.

Imaš na jutjubu.

6. Jel zna neko kad počinje Ravna gora?

7. http://www.imdb.com/title/tt1242457/?ref_=sr_2

Ау, али ау! Остао сам без текста, чак сам и буквално сањао делове филма... Одувао ме је филм, гледао сам га пре пар дана и још сам под утиском. Бем ти Холуивуд, и њихову глуму, код њих само ефекти и рекламе ваљају.

8. zna li iko film sa nikola skejdžom, kad je on neki đavoljev ili čiji već plaćenik, ubili mu ćerku ili tako nešto, pa on onda štiti neku devojku, znam da ima scena jedna kad ga glavni baja neke sekte iz filma upuca u oko i on oživi kasnije... aj poludeću jebo me film, pomagajte

9. ti se čini da sam spomenuo da mu gori glava? pavle ne zajebavaj

10. Evo ti ga Kejdž, jebe keve film, totalno je Murika! http://www.imdb.com/title/tt1502404/

11. 'MURICA!! Gledao sam već, nego nikako da se setim kako se zove da dam burazu da odgleda. Hvala Ča ču.

12. Naježio sam se kao kada sam prvi put gledao.

13. http://www.imdb.com/title/tt0032976/ - Ремек-дело Алфреда Хичкока и по мом суду на деоби трећег места најбољих његових филмова. Филм са једном од најбољих женских антагониста које сам икада видео. Топла препорука.

14. Pogledao Memento. O.K. film, interesantan, ali daleko od nekog presvrš filma.

15. један кримић, ко две двоцевке, е тако нешто
    ако може

16. odgledah taj Movie 43
    onako,dobar je,al ne ko sto sam ocekival
    segment sa jajadi mi je najsmesniji i najgenijalniji,devil sam se od smeha,onda onaj sa crncima i basketom dobar je,a za onu macku takodje sam se iskrivil...licno mi je segment sa kenjanjem po onoj ribi bio dobar i smejal sam se,jer me podsetilo na nesto u srednjoj :D...da i onaj homeschool isto tako jer me podsetilo na jednog lika sto ga znam :D...a sad ostali su mi onako njah...videl sam na ijembidiju da su trebali trj ston i mat groeniong(tvorci saut parka) trebali takodje da urade segment jedan i steta sto nisu,jer bi to preiskidalo,ovo je upravo njihov fazon filma...pozdrav

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.