Dakle, filmovi

1. Има ко да препоручи неки мидивл филм? Волем те филмове, шта ћу.

2. фала чика Били

3. Aj preporučite neki film koji jebe u mozak, ali ne neki triler posle koga neću znati šta se desilo već neku hororčinu koja jebe u mozak, bez litre krvi.

http://www.imdb.com/title/tt1591095/?ref_=sr_2

ово си вероватно гледао ал' на ти http://www.imdb.com/title/tt1179904/?ref_=fn_al_tt_1

4. Aj preporučite neki film koji jebe u mozak, ali ne neki triler posle koga neću znati šta se desilo već neku hororčinu koja jebe u mozak, bez litre krvi.

__u mozak__, provereno!

Priča o dve sestre (2003)

5. Ma daj, Paranormal aktiviti

човек је рекао без литре крви. Инсидиус је дојајни филм, а следећег којег сам се сетио је био Паранормал Активити. Јебига.

6. Taj Ravenous mi se uopšte nije dopao.

7. Insidius je solidan, pogotovo u odnosu na druge horore novijeg datuma.
    Rekao je bez litre krvi, ali je rekao i

već neku hororčinu koja jebe u mozak

što automatski isključuje PA iz trke.

Bili, meni je OK, to mi je palo među prvima na pamet jer sam već Raji preporučivao neke filmove uživo, tako da sam hteo da izbegnem ponavljanje.

8. Čak sam msm i ovde komentarisao muziku iz tog filma, koja je blago rečeno katastrofalna.

9. Pazi, možda sam ga precenio, gledao sam ga pre neke četiri godine, ali mi je ostao u dobrom sećanju. Naravno, na mojoj listi horora nije među prvih 20.

10. Pazi, možda i jeste dobar, samo meni ne valja. :)

11. Gledao Mrtvu tišinu, mnogo mi se dopao. Paranormalne aktivnosti sam gledao i smorio se toliko da mi je emisija Lee Kiš odvukla pažnju. Ovaj drugi što si preporučio je odma ušao na listu kad sam video ko je režiser. Priče o dve sestre su na listi ko zna od kad, večeraš skidam. Lari, ova prva da neće ići na listu pošto su, kako sam kažeš, na sličan fazon kao PA, ove ostale sam stavio osim onog Oprahanage i Others pošto sam ih već gledao.
    Hvala kologe vukajlijaši!

12. Je li bolja korejska ili američka verzija filma dve sestre? Neki vele da je američka bolja.

13. korejsku gledaj, ne bogohuli

14. MOVIE 43 OJEBO. OPLODIJO. OVAPLOTIJO.

Svako ko kaže suprotno, ili je gej koji gleda Almodovara sa majkom, pa joj sređuje kosu, ili je strejt, pa nek gleda Tarkovskog i umre kao devica.

YOU'RE BLAAAAACK!

15. scena s trenerom i nigerima ubedljivo,ubedljivo najjača
    SLEP HIM VIT DET FIFTIN INČ LONG DIK, il taj neki rad...

16. KAMAN DŽAST LET MI TU ŠIT ON JU

17. onaj klinac je samo malo iritantan

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.