Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Bolje pitaj ti za tog Gorana, lik koji mi je ovo dao ne bi znao... premda mislim da su oridjidji magneti.
Trenutno smo u tridesetom minutu štimovanja novih žica na flojd rouzu :)
al zato neće morati da se štimuje do naredne zamene žica :D
koji će kurac džindžerova gitara u australiji??
svira on goranov ručni rad + goranovi magneti + goranov klon mesa boogie distorzije koji radi bolje od originala, probao sam sve od navedenog i baš dobro radi, svetska klasa, ne znam jel ugrađivao šta u tog krejmera
Radj, jel si se to probudio antimaterijalisticki raspolozen, ili nisi ni spavao? Stvari imaju svoj zivot i sudbinu isto kao i ljudi, ZLU MORU DAJU ZIVOT SVOJ!
Kad ste nubovi pa menjate zice odjednom na flojdu...
Imaš poduži post na prošloj strani o tome otkud kramer u Papui Novoj Gvineji Bisao.
Kopre, morali smo odjednom jer smo je čistili.
Dzindzer nije nista spec, samo pentatoniku zna
Zna on malo više od pentatonike, možda nije ništa specijalno ali je u svom polju bio jedan od boljih, sem toga je LEGENDA domaće rok scene, baš kao što sam ja LEGENDA sajta, ne razumeš ti to, to su neki legendarni realmi kapiranja, brteu.
Sviram akusticnu gitaru skoro godinu dana, naucio sam dosta fora, akorda, pesama. Medjutim zelim da kupim jos jednu gitaru, bolju. Da li ne ko moze da mi objasni sta tacno znaci elektroakusticna gitara, jer bih zeleo da kupim malo skuplju crnu ibanez akustaru, a preko amazona mi iskacu samo neke elektroakusticne skuplje. Koja je razlika, da li su glasnije ili sta?
Elektroakustične nemaju onaj mali eho što se ponekad čuje
ono, mozete me sad trolovati i zezati, poverovacu vam sve, nisam neki iskusan gitarista, znam da te elektroakusticne imaju onaj neki djavo sa strane sa nekim tipkama sta li je, jel se cuje zvuk isto kao na akusticnoj, to jest nemaju neke povezanost sa elektricnim gitarama?
sve se čuje i radi apsolutno isto kao na običnoj akustičnoj, samo imaš gratis rupu na njoj da se ubodeš kablom u pojačalo, razglas ili zvučnu karticu za snimanje
sta pricaju ovi ljudi radjarde
lupetaju nešto, ja moram petnes postova da pročitam da bih provalio šta je bilo pitanje xD
drvo je poluprovodnik xD
Radjardov odgovor mi deluje okej, samo što ja nemam potrebu da je povezujem na bilo koji razglas, jel moguće da je onda zato skuplja gitara zbog te mogućnosti, onda mogu I uštedeti čak ako joj samo ta "gratis" rupa povećava cenu za 100 eura.
I još jedno pitanje, da li neko zna sme li se u stanu uopšte svirati gitara, ja s trzalicom kad sviram baš mi deluje glasno, ne znam jel se to tako čuje i u drugim stanovima.
pa ti sad mora da zajebavas
imas li zvucnu izolaciju
Imam jedno pitanje jer sam glup ko kurac hmmm aj iskoristim trol nalog sa kojeg jedem govna debili su odgovorice mi
Znaš šta je fora, preselio sam se u Nemačku, živim u stanu od klinike, tražim sebi u međuvremenu stan veći I lepši i ne znam kakva su njihova pravila, drugar Nemac mi danas na poslu reče da posle 22h ne sme da se svira glasno, ni on ne zna zapravo, ja se ono bojim da raspizdim iz sve snage.
Ma sviraj jbt mojne si cavulja
Da li može neko da mi kaže šta je koncertna girtara. Kakva je tačno razlika između akustične gitare i koncertne akustične gitare?