Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
izdaješ.. izd'o si.. :cuga rakiju..:
nikad pravi društvenjak od tebe.. :hiik:
ja trolujem? nikad! :D
Ali premalo vas je jebaca ovce brate. Obadvojica mozete da pizdite sto nemate svoju paradu, ali nema koga da se za vas pobrine. Zato je to nenormalno ovde.
Ali da, ne moras i ne trebas da se slazes sa vecinom! Niko to ne kaze, niti trazi od tebe.
U stvari, nisam ni ja vise siguran sta se ovde trazi. Kako je bese pocela ova rasprava?
Ovde prestaju mogucnosti statistike i mozemo da ubacimo Fukoovsku analizu diskursa na talon. Si srecna Kristina? :)
Sto bi reko Semjuel Beket: Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa sa ludoscu drugih.
I to ti cela mudros'.
Uostalom, PETA bi se zalila.
:O
POVUCI REC!
a ti zajebi sa matematičkim definisanjem psiho-socijalnih gluposti! msm.. neće se vređamo.
a što bi se PETA žalila kad moja ovca mene voli?...
e dolazimo do ključne stvari...nema veze šta je ispravno, šta nije- bitno je ono što ti naturi većina.
pa neću da mi većina natura ništa, hoću da mislim svojom glavom, svojim mozgom, toliko koliko mogu...ako ne umem, ne mogu, glup sam, ko me jebe...zato što se povinuješ većini moraš da slušaš grand, moraš da voliš natašu, moraš da glasaš za palmu...pa neću bre...oću da imam svoj mozak, svoju glavu, da me ne bombarduju sa tv-a, iz novina, sa ulice..da mi niko ne govori "to je tako u svetu"..bole me kurac kako je u svetu...
aj, da ne trolujem više. to je ključ.
"normalno" je konstruisana "stvar". nije nešto Bogom dano.
Aman ljudi, svet vlada po sistemu ''zakon jačeg'' i tako će uvek biti.
Ja imam jedno pitanje, ja ne podržavam homiće, lezbo podržavam pod uslovom da je Bi, al opet ni nemam ništa protiv njih, tj. boli me ona stvar za njih. I ne bi uzo motku odma čim bi video nekog homića, čak mi ne bi smetalo ni da bude u mom društvu....al šta na primer ako se on zaljubi u mene? što je vrlo moguće jer sam privlačan. I sad, počne da flertuje samnom, drugačije da priča samnom, da mi se nabacuje...okej iskulirao bi neko vreme, al šta ako se toliko zaljubi da odlepi zamnom? I počne da bude napastan prema meni? A meni je to neprijatno. Kako bi bilo ispravno da ja onda reagujem u tom trenutku, a da je to politički ispravno?
isto što bi uradio i da je taj lik zapravo likuša.
Ovde pocinje Fukoova analiza diskursa. Kiki, oces ti ili ja? :)
Vidi, kako ti mislis da se dobijaju IQ testovi? Testovi licnosti? Majer-Brigs indikator licnosti?
Negde matematika mora da dodje, ali to ni nista nije toliko egzaktno da moras da to nazoves "pozitivizmom". I matematika je religija: kao dokaze koristi iskljucivo ono sto je izvedeno iz nje same, kao sto i fundamentalisti kao dokaze koriste izvode iz Biblije ili Kurana.
I dalje je sve relativno, ili bolje da kazem, relativno-relativno, opusti se :).
Па, као и кад те стартује риба која ти се не свиђа. Лепо му кажеш ''Извини, не свиђаш ми се/стрејт сам'' и мирна бачка. А ко ни тад не одустане, то је већ некултура, онда тераш у пичку материну.
e otaku, već sam ja postavljala neke linkove vezane za fukoovu analizu diskursa, je l' treba da govorim o tome opet? :)
more, jeb'li te tesotvi.. :D
tako je Krstina...nije Bogom dano, podleže promenama....ali vi ga propovedate kao nešto za šta se zalaže većina...a ne kao nešto što je proizašlo iz razuma ili razmišljana....
jednog dana kad nas jebača ovaca bude u dovoljnom broju možemo da pravimo paradu...apsurdno...
ako je jedini argument to što nas ima dovoljno, onda je apsurdno....
pa, javio, i "razum" i "razmišljanje" su ti jaaaako diskutabilni pojmovi. po čemu su oni normalni? :)
I tebi tek sada nesto sto ima veze sa citavim ovim Postojanjem sa velikim P nesto postalo apsurdno? A to sto muskarci imaju bradavice, otkud to? A Hajzenbergov princip neodredjenosti, sta koji kurac da radimo sa njim? A cinjenica da kompjuter moze bolje da igra sah i racuna peti koren iz necega od nas, a NE UME JEBENO DA RAZLIKUJE PREDMETE U PROSTORU??? I TI SE TEK SAD ZALIS DA JE NESTO APSURDNO?!?
ahahahahahaha Kristina....da, nemojte razmišljati, slušajte šta vam većina kaže...to je dobro za vas....slušajte Tadića ili Nikolića ili Sašu Popovića..oni znaju..i ona zna...ništa mozak...
ipak je pomodarstvo, i ovi što ih podržavaju i ovi što oće da ih biju....al ne čudi....to je tako, prosto se svi bore protiv svakog oblika uključivanja mozga....
I tebi tek sad u svom Postojanju sa velikim P nesto postalo apsurdno? A to sto muskarci imaju bradavice, koji ce nam? A sta da radimo koji kurac sa Hajzenbergovim principom neodredjenosti i Sredingerovom mackom? A to sto imamo kompjutere koji igraju bolje sah od nas i u sekundi mogu da izracunaju peti koren iz zilionidvestatriespet, a NE MOGU JEBENO DA OPAZAJU TRODIMENZIONALNI SVET I RAZLIKUJU OBLIKE U PROSTORU?
I TEBI TEK SAD NESTO POSTALO APSURDNO OVDE!?!
samo saleta, molim lepo :)
Jao sad sam gledo ovu Mariju Kilibardu na prvoj..jel ima neko zipovane sve njene slike, gde se vide i stopala i gde joj se vide butke i tako to?
Ma ko je ovo rekao? Ona pokusava da kaze da je razum tesko definisati.
Stavise, ja mislim da se previse potencira na tom tzv "razumu" u svetu. Kao da su ljudi hipertrofirali vaznost samo jedne od mogucnosti ljudskog uma.
Otaku, brdavice su jaka erogena zona, kompjuter napravio čovek, Šredingeru bilo dosadno...
Saleta obavezno....