Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Da, slažem se da njih zabole kurac za ljudska prava. Nemire žele ko crvenu haringu, čisto da skrenu pažnju s važnijih i egzistencijalnijih problema. Što i dalje ne znači da paradu treba otkazati.

2. Разбаштинили бисте га, тукли? Не разумем.

Poslali bi ih u crnu reku što bi ih oni tukli kad ima ko je plaćen za to :)

3. E ovo se i ja pitam što trudnice i potencijalne majke ne paradiraju jer ih pri zaposlenju pitaju dal planiraju decu bilo baš priče oko toga na ovom forumu nedavno to je mnogo veća diskriminacija od
    " Kmeeeee diskriminišu me brezobraznici zbog mog seksualnog opredeljenja"

I o kosovu što se ne priča, sramota. Ja ne razumem da ljudi pričaju o gejštini i sranjima dok nam pred nosom otimaju kosovo.

4. " Kmeeeee diskriminišu me brezobraznici zbog mog seksualnog opredeljenja"

lolo
    Đimi niko nije spominjao mržnju i odricanje,bar ja to ne bih uradio,ali bilo bi mi draže,odnosno manje bolno da se gudra nego da znam da mi neko jebe sina sokola lolo
    a u slučaju ćerke nek se lezbejiše i nek jebe i ok lololo

5. "Predlažem solomonsko rešenje. Da se lgbtštatijaznam populaciji iz policijskih rezervi zaduži interventna oprema, štitnici, šlemovi i ostalo pa nek se lepo bore za svoja prava ako su im toliko bitna, naša prava su naši stari platili krvlju a oni bi da ih dobiju džabe, e trt ne može. To ti je isto ko kad bi cigani dobijali stanove zato što su cigani a moj stan će da otplaćuje praunuk."
    S ovim se apsolutno slažem. al onda odjednom ne bi bilo toliko neophodno da se parada održi i odjednom bi shvatili da im i nisu tako ugrožena prava.
    i jeste, ženama masovno traže obećanje da neće ostajati u drugom stanju bar tri godine inače se ne primaju na posao. pa i kad nema konkretnog obećanja, uvek pitaju da li si sama, udata, da li planiraš decu, mi sve kao ne znamo zbog čega pitaju..govna kapitalistička..

6. Učinimo i pomozimo pederima... nabijmo ih na kolac :)

7. Ljudi nemaju leba da jedu, ovi paradišu.

8. Đimi niko nije spominjao mržnju i odricanje,bar ja to ne bih uradio,ali bilo bi mi draže da se gudra nego da znam da mi neko jebe sina sokola lolo

Па, то. Зашто? Ако ти неко јебе сина и твом сину то прија, ваљда треба да будеш срећан што је нашао сродну душу.
    Али не, ти би радије да се дрогира и да се уништава. Објасни ми логику, интересује ме.

Ево, на пример, мени би било сасвим океј да сазнам да ми син има дечка или ћерка девојку, уколико их то чини срећним.

9. I o kosovu što se ne priča, sramota. Ja ne razumem da ljudi pričaju o gejštini i sranjima dok nam pred nosom otimaju kosovo.

Dechko mešaš babe i žabe
    Ovo je isto diskriminacija
    Kosovo nije diskriminacija već politika i ne vidim kakve veze ima sovom temom

10. И даље не капирам ко од вас подржава параду, а ко не.

Ја не подржавам.

11. Не само параду, педере уопште.

12. Kosovo nije diskriminacija već politika i ne vidim kakve veze ima sovom temom

neam pojma. Diskriminišu se i osobe sa invaliditetom, niko njima ne uslovljava proteste i okupljanja plaćanjem obezbedjenja.

13. Imamo većih problema sada

Pa,jebagaaa,imamo,bar ja..celo društvo isto

14. Pa,jebagaaa,imamo,bar ja..celo društvo isto

Pa, to. A i koga zabole kurac za trudnice, ljudi nemaju leba da jedu. Ko im kriv što su se jebale. Imamo važnijih problema sada.

15. Па, то. Зашто? Ако ти неко јебе сина и твом сину то прија, ваљда треба да будеш срећан што је нашао сродну душу.

Kako zasxto?ZATO

16. Ali prave vrednosti uzvraćaju udarac! Dole Sodoma i Gomora, napred Crkvenosrbsko milosrđe, između ostalog!

17. Ja ih isto ne podržavam,ignorisati bih i mogao kad bih se potrudio

18. даље не капирам ко од вас подржава параду, а ко не.

Подржавам сваку параду која за циљ има борбу за права која су ускраћена. Да живимо у Америци, био бих против параде, јер тамо геј људи имају сва права. Исто тако бих подржао параду жена које се боре за трудничка права, параду инвалида, параду младих горана који се жале што им држава не да довољно садница брезе, па не могу на време у пошумљавање.

Imamo većih problema sada

Ово је много труо аргумент у глобалу. Зато што НЕКО има већих проблема, НЕКО ДРУГИ треба да се одрекне борбе за своја права. Нпр. ја сам инвалид и треба да се одрекнем борбе за лифт за инвалиде на свом факултету само зато што рецимо држава има проблем са Косовом (што је реално већи проблем од проблема једног инвалида анонимуса)? Какво је то размишљање? Свакоме су своји проблеми највећи и то треба испоштовати. Ако су некоме ускраћена права, као што јесу, то не треба игнорисати само због тога што постоје и 'озбиљнији' проблеми у држави. На крају крајева, нису геј људи криви што држава има и озбиљније проблеме, па да сад морају да испаштају.

19. Џими, не знам зашто, али временом сам стекао утисак да си "антидукатлија".
    Ју прувд ми ронг.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.