Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
I šta je bilo kad si se probudio?
ајд добро...немам појма шта сад треба...да ти дам број од те рибе или од неког од друштва да питаш...:)
mislim da te neprilagodjena cika da ispricas neke detalje ;) :P
видиш, то и не би било тако лоше :)
пс.ово што написах, било је ѕа понуђени број од рибе, ал ок је и као коментар на лемајин, пост.
ма нећу да јој причам ништа кад не верује...ја испричам блам, поверим се ко човеку и другу, она тако...:)
Шта ТИ радиш, неприлагођена...
Баш сам хтела још на ону прву реченицу да кажем да тако треба да пише, мала слова, а ти великим.
јавио, од кад си ти толико упоран :P
одувек...нисам леп, али што сам напоран...
пази да не поверујемо
о мон дју...слабо ви спеРмате овооо...
ма ајде молим те...шта год кажем ти не верујеш...јел верујеш да имам 16 година?
где си ЧИЧА...
сссссппппппеееерррррммммммммммммммммммммммммммммм
у то сам убеђена
ахахахахахахахахахахахахахахаха
имам 38, два брака и четворо деце....
ахахахахахахахахахахахахахааахаааа
али си швалерчина са тих 38 невиђенааааааааааа професореее :)))
сперрррррмммммммм
има ли кога од спермашшшшаааааааа???
хахааааааааа,
па, ниси ваљда мислио да сам била оѕбињна, ти као да ме не поѕнајес, а знам сто се то и десило, зато што кад пишем ћирилицу нисам јоп тражила где су две тачке, и остали ѕнаци за смајлиће, тако да те оправдавам, бла бла...
пс. не могу да исправљам, с је на неким местима слово ш
где си ЧИЧА...мајсторееееее...
ма нисам...само волим да се зезамммммммм...синдром Петра Пана...нећу бре да одрастемммммммм...:))
мислила сам да имаш преко 40 бар
еееее неприлагоћена опуштеноооо..ту смо да се зезамо...:))
ахахахахххааахахахаххаха
немам преко 40 много је...имам мало преко 20...:)) ал мало...:))
ма разумемео се бре..:))