Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
javio, ne pocinji opet, prosli put mi malo falilo da promenim, a tako se lepo slaze sa pozadinom na sajtu
Ne menjaj ništa, da se ne zavadimo :)))
причај неприлагођена...немо ти спроведем тихи бојкот...:))
ne bi bilo dobro da dozivim traumu, a i bas me briga, tako cu pobediti u onoj igrici ko poslednji ;))
UPRAVA NAPOLJE! :)
ма немож победиш...мени спровели тај тихи бојкот...да можеш да нађеш ту игрицу из фебруара, па да видиш..после двадесет постова само мојих осећао сам се као говно и гасио комп..и после ме цео дан боли глава...глава глава не она глава...:))
E, stvarno si smešan, Javio! :)))
Ako te stvarno zbog toga bolela glava! (ne ona glava)!
dobro, razumeli smo i bez tih socnih detalja ;)
ps. nemojte mi to raditi, moram ozbiljno da napisem, nisam raskrstila sa emocijama, evo javno priznajem
ћути мушкатлице..плашим је...сад ће она да проговори..још мало..:))
Ceniš da hoće?
Neprilagođena, aj se prilagodi i idi se uredno prijavi kod matičara! :))
Ja ne bih rekao, javio, da si bio baš tako bojkotovan... ako se ja dobro sećam :)
Meni si bio OK od samog starta.
Kad se samo setim OIVAJ! Hahaha :))
ћути и ти предраже..плашим је бре...мора да проговори..:))
Kakav sam prijemnik... tihi bojkot za Neprilagodjenu... sve do pobede :))
тако јееее..и спееерррммм до победе...:))
одох људи..морам на терен...имам данас два сата посла...тј шетње...ајд љубљац, љубац за девојке...предраже теби сам махнуо, не се љубим сас мушке...:)
:maše javio-u:
Protegni i ti noge malo :)
Putuj, igumane, ne misli na manastir. :))
cao, javio
I ja ću morati da vas napustim na kratko da im sredim nešto oko popiŠa :)
SpeRRRRRRRRm, da se ne opustite previše :)))
predrazinjo
pre 12 sati
Dobro je, Čile, uplaših se da si postao ko oni što idu na spavanje rano kao kokoš :)
ЧИЧА
pre 12 sati
не дао драги Бог предраже...никада нећу бити као те дукатлије...:)))
Јаооо дукатлијеее за овакав речник бијем само да знате :)))))
Ја морам да учим голосеменице, скривеносеменице трте-мрте,па не могу да блејим овде :/ Била сам распуштено дете, а онда ме је ћале васпитао...свака част тата :))))))
Љубим вас па се куцкамо кад будем била на часу :)