Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa ja lepo kažem ljudi ajmo petak,ali neeeee ko jebe ludog milojka!
Moraćate brez mene,pošto ja već imama zakazano za nedelju.A lepo sam vam govorio...
E,Djape,kako sam ostavio komentar video sam datum,i pomislio da neces videti hahahahah,pojeo me sad blam,siso :))))
Ја сам зајебао ствари, елек... због мене су одложили, мада нисам инсистирао :(
ма мици ко ми се не може прилагодити нека остане неприлагођен ;)
Их Сунце те јебало Данкане, ја видим нема твог сперма, па сам помислила да ти је некако промакло, пу, ипак си ти стари дукатлија треба више да трагам :)))))
Дане, морам да признам да сам и сам проверавао... :)
Ja sam najstariji dukatlija ovde!
Pedja,zaboravimo na ovu malu neprijatnost :)))
A ko će da zajebe stvar nego ti :D
Sad moram da kažem surovom da banuje ovaj nalog,pošto mi neće trebati.Džaba sam ga i otvarao.
Подразумева се да је заборављено :))
ne moze ni energija u nedelju.... ja dizem ruke...
A zasto sad i ona ne moze?
A i ja sam srećne ruke,da to nije normalno.
E ljudi aj sutra,ja sam posle 13 h slobodan ko konj na livadi.
Але але але алеееее але алеее.... Чича је одбио једну девојку, мора да ти је нека за срце прирасла чим тако причаш :)))))
хаххахах...еее моја миции...никога ја не одбијам, саме се оне откаче ;)....
а у срцу је само једна, а ње на Вукајлији нема ;)))
ето и у рими...
иначе предраж је зна :))))
АЈДЕ ЉУДИ, ОКУПИТЕ СЕ ВИ ЛЕПО У ПЕТАК КАКО СМО СЕ БИЛИ ДОГОВОРИЛИ, А ЈА ИЛИ ЋУ ДА "УРАДИМ" НЕКУ МАГИЈУ И ПРОБАМ ДА ДОЂЕМ, ИЛИ ЋУ ВАС ВЕЋ УПОЗНАТИ У СКОРИЈЕ ВРМЕ.
СТВАРНО НИЈЕ ФЕР ДА САД ТРОЈЕ ЉУДИ ИСПУШИ ЗАТО ШТО ЈА НЕ МОГУ У ПЕТАК!!!
o jebem vas blesave!!!!!!!!!!!!!!!!
Та је мени и Чичи заједничка, али гле чуда, никада се нисмо посвађали због ње :)))))))))
Pa kako cemo sad kad je Javio zaspao?
Toooooooooooooooo lemajićka!!!!!Nešto pametno da čujem danas :D
О јебале вас порнићарке у дупе (у јебем ти мало сам вам наместила добру ствар али за мене је проклетство) ;))