Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bem ti poslodavca znaš!Ali samo ako je žensko,inače predajem štafetu danetu :D
ма коме ја болан мици шта кварим?! ;) ја још поспјешујем све :)))
Мене Чича немој да паламудиш, ја знам шта ти поспешујеш :)))
(перверзна сам и као такву треба да ме казните) :)))))
ma nije zensko, musko je... i ne pada cak ni na moj sarm, ne bih ga mogla umoliti da me pusti ranije... sta vise, mozda me i zadrzi duze... :((((((
Čiča ovaj šef mi je sumljiv,hoće da je zadrži posle posla :D
Mici,samokaznjavaj se do 18. godine hahahaha
Је ли бре Ипчеее???!!! хахааххахахаха лудаку ;)
мици, па ти стварно ниси упознала чичу...он је:
http://vukajlija.com/cica/162940
;)
а легија, не да је сумљив, него оно....она нам сада мунта и прича неке приче, као тешко јој да се супростави шефу, а вамо једва чека да остану скупа послије радног времена ;)))
пс-а други се радници чуде што је увијек лемајићкин стол неуредан и све на њему разбацано у понедјељак, а баш она увијек петком остане дуже ;)))
ma meni je sto vazda razbacan, ne mogu ja da radim kad mi je sve uredno... i kamo srece da je samo petkom, ja skoro svaki dan duze ostajem... :((((
Čiča da ja upadnem sa vukovima tamo i da to razbucamo a :D
mici to je tako realno hahaa
''пошто је још увијек дјевица''
значи само га поспешује :)))))
легија упадај....ђенераштаб је донио одлуку да ви чистите то ! ;)))
лемаја е јбга :(((....али опет ти у 10 устајеш ;)))
NEMACKA FAVORITTTTTTTTTTTT KAKAV EUROSONG KAKAV NOS KAKVA NOSINA BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.Volim sto su me ispljuvali na onoj temi sad su kurac uzeli od para.A ni ostatak opklada necu nikom reci
Hahahaha bogami znao je da upadne,vrag ga odneo,samo upao u pogrešno društvo na kraju.
само га поспјешује ;)))...то је ипак Чича, па шта си друго очекивала?!;)
Једино те браћела није испљувао... чак те и подржао :)))
Zeka otvorio pekaru :D
Bracela,ti si jedini i dobio pohvalu.Ostali su me razocarali promasajem teme...
Јаооо Чича колике те жене спопадају ја сам мислила да га не сушиш пријатељу :)))))