Спе®мерска екипа 3

1. Nije to ekskurzija, to je sekskurzija :)))

2. Алоо Лемајоо, немој овом мом ћалету причати свашта...:)))

3. ја у моју Мици имам максимално поверење..не што је моја, и што сам ја то лепо васпитао, него је то једно златно дете,...:))

4. Кхм, кхм...тата је све објаснио :))))

5. mici, majka sam, brinem.... :D javio, opste je poznato da su ocevi mnogo naivni kada su cerke u pitanju. a majke tacno znaju sta su i same radile u tim godinama! :P msm, to sto kaze djape :D

6. а и мама јој купи оне контрацепционе пилуле, против главобоље и после мене не боли глава...

7. Мама, тата, да ли ја наслућујем неповерење? Ајде од маме и некако, али ти татааа...ијуу :))))

8. Џаба те они ту нешто снабдевају сад, увек се нађе нека будала :)))

9. ma ne beri brigu, to su zenske stvari, to cemo mici i ja u cetiri oka! :D

snoop dog, zapljunula sam se na defci! :D

10. А сада следи мамино предавање које ће потрајати, видимо се за пар сати људи (ако будем имала среће) :))))

11. одох људи..дођем за сат, сат и по...ћаос...

12. Тата, чекам те да натавимо са спермањем ;)

13. Добра си, лемајићка, добра (мислим за коментар) :)))
    Мици, пусти ти родитеље, они увек даве нешто... дођи ти код чика Придржиња да ти оне објасни те ствари :)))

14. aj javio, kasnije...

ma nemas frke mici, nece predavanje dugo, ja sam jedna od onih iskuliranih keva, jos cu i neke poteze da te naucim! :D ;))))))

15. Опала, кева ми је кул јебем ти :))))

Придржињо, не бих да ти придржавам ја сам више за неку праксу :))))

16. хвала натаљшењка за залагање
    за мене :))))

17. Ма придржи слободно, само немој далеко, ту по дворишту :)))

18. Чичааааааа душа мојаа, одбрани ме од овог Придржиње овде ако Бога знаш!

Добро нам ти дошо :))))))

19. nema na cemu cica! a i mici se zabrinula, pa reko daj se umesam, da mi dete ne zaplace :D

20. Оле, оле, оле, Чича мајсторе, Чича мајсторе, оле, оле, оле :)
    Але, але, ооо, добродошао, добродошао, але, але, оооо!!!

:-)))))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.