Prijava
 1.    

  fudbalerske izjave

  Obicno su to dugometrazne, javno iskazane misli, koje se sastoje od niza prostih recenica sa puno nepravilnih glagolskih oblika.

  Fudbaler dosao u Zvezdu: "Paa...mmm...muuu...ovaj...znate, ja sam ovaj, mislio da je ovo...a znam da jeste, to je meni velika sansa i drago mi je da igram za veliki klub, sa dugu istoriju."

  Izjava fudbalera nakon poraza: "Pa mislim da smo se borili i da smo pokazali sta znamo, ali dosta je kriv sudija, a moze se reci i da je teren bio u onako (sada razmislja koj "tezi" izraz da ubaci)... kako da kazem... kont...dif... pa... ono KLIZAVIJI i malo IZORANIJI, tako da su uslovi bili teski."
  Nadobudni trener srpskog prvoligasa na pres konferenciji pred utakmicu: " Mi znamo ko smo i sta smo. Znamo odlicno ko je i sta je nas protivnik. To je klub sa dugom tradiciojom, a i mi smo isto takvi klub. Mislim da ce najjaci pobediti, a uzdam se u svoje momke, kojima sam rekao da ostavu srce na teren!"
  Pres konferencija nakon utakmice druge lige istok:
  Trener 1: "Pa utakmica je bila teska, eto zato i pijem ovo pivo malo da se raslabim! Dobro smo igrali, ali za sve je kriv sudija! Zbog njega smo ni krivi ni duzni obrali bostan!"
  Trener 2: "Sta Vam je koj moj kriv sudija, pa promasili ste dva penala!"
  Trener 1: "Pa normalno da smo promasili dva penala, kad ti je sesnaesterac izrovan ki septicka jama!"
  Trener 2: "Moj sesnaesterac? Pa da vidis samo kakav je tvoj seoski teren! Pa kod Vas ujutru stoka pase, a posle tu igrate fudbalu!"